3FM nieuws

Wat zet jij van jezelf online?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat zet jij van jezelf online?

Social media kwam, zag en overwon. Je bent maar een paar muisklikken verwijderd van de online levens van je Facebook-vrienden. Lekkere kiekjes kijken van vage kennissen in bikini, een sexy filmpje dat een vriend je toestuurt of een spannende foto versturen via Snapchat. Het kan allemaal in het land van social media.

Maar wat zet jij op Facebook? Doe jij mee aan het delen en updaten van je leven op social media? Deel jij met je netwerk als je iets belangrijks moet doen? Post jij wel eens een pikant plaatje op Instagram? Of durf jij nog een stapje verder te gaan met wat meer bloot via Snapchat?

Of bespied jij liever je vrienden uit je Facebook-netwerk? Heb jij een manier gevonden hoe je foto’s van Snapchat stiekem opslaat? Kijk je liever en laat je niets van jezelf los? Dat kan natuurlijk ook!

Wij zijn benieuwd naar wat jij van jezelf online gooit. Hoe ‘ver’ durf jij te gaan in het land van social media? Blijft het bij een brave status-update op Facebook, of ben jij niet bang om een beetje bloot te laten zien op je profielfoto?

Ster advertentie
Ster advertentie