3FM nieuws

Zien: Lewis Capaldi doet remake van videoclip Wham! met 'Forget Me'

foto: still uit de videoclip
  1. Nieuwschevron right
  2. Zien: Lewis Capaldi doet remake van videoclip Wham! met 'Forget Me'

Lewis Capaldi is één van de grappigste en oprechte artiesten van dit moment en dat bewijst hij maar weer eens in de videoclip van zijn nieuwe single 'Forget Me'. In de video doet hij op fantastische wijze de Wham!-video van 'Club Tropicana' uit 1983 na.

Club Tropicana

Vorige week kwam zijn nieuwe single 'Forget Me' uit en de videoclip is alvast een groot succes. En ja, het is zo goed als het klinkt. De Schotse zanger is er helemaal voor gegaan: hij is niet alleen zijn zelfverzekerde en onbewuste zelf (denk aan witte speedo's, bedachtzaam over het zwembad kijkend op een luchtbedje), maar zijn videoclip is bijna een exacte kopie van Wham's origineel uit 1983. Hij werd zelfs gefilmd in de echte 'Club Tropicana' in Ibiza.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het nummer is de eerste single sinds 'Before You Go' van zijn debuutalbum Divinely Uninspired to a Hellish Extent uit 2019 en hoewel het een vrij emotioneel nummer is, laat de video exact het tegenovergestelde zien. "Ja, maak je geen zorgen. Ik zit hier gewoon met m'n cocktail in m'n hand niet na te denken over mijn ex in Club Tropicana,' zegt de zanger er zelf over. Regisseur van de video, Louis Bhose, noemt het 'classic Capaldi'.

Naakt

Eerder liet de zanger zich al halfnaakt fotograferen voor verschillende billboards ter promotie van zijn nieuwe single. In een Instagram-bericht, zei Capaldi: "Het grote publiek traumatiseren in naam van zelfpromotie. Sex sells."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie