3FM nieuws

Ed Struijlaart brengt een akoestische EP uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Struijlaart brengt een akoestische EP uit

Hiep, hiep, hoera! Ed Struijlaart is op de kop af 5 jaar solo actief in de muziekwereld. Om dat jubileum te vieren heeft Ed een EP uitgebracht met alleen maar akoestische liedjes. Zijn huiskamerconcerten klinken voortaan ook in joúw huiskamer.

"Man, man, man wat vliegt de tijd! Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik mijn reguliere baan vaarwel zei om voor mijn droom te gaan: muziek maken", zegt Ed. Op 1 februari 2010 hield hij het voor gezien bij zijn reguliere baan. Weg van de vaste zekerheid, maar wel volledig bezig met zijn passie. Die stap heeft Ed geen windeieren gelegd.

Livingroom Sessions

De jubileum EP van Ed heet Livingroom Sessions en bevat 5 nummers van zijn nieuwe album Closer Than Skin. Alle nummers zijn in een akoestisch jasje gestoken. Want met 44 huiskamerconcerten in twee dagen is Ed de officieuze wereldrecordhouder huiskamerconcerten geven. Die huiskamervibe wilde Ed wel eens vastleggen in een EP, en zie daar de geboorte van Livingroom Sessions.

Vijf liedjes in de meest pure vorm die er is: één stem en één gitaar. Dus geen mixgeluiden, extreme processing of andere tierelantijnen. De EP is te bestellen via de website van Ed, klik!

Ster advertentie
Ster advertentie