3FM nieuws

Maandagavond 5 november 3voor12 Radio News Night

  1. Nieuwschevron right
  2. Maandagavond 5 november 3voor12 Radio News Night

Het is de eerste maandag van de maand: tijd voor opzienbarend nieuws en muziek bij Roosmarijn in 3voor12 Radio News Night.

Luister maandagavond 5 november vanaf 22.00 uur naar 3voor12 Radio News Night met Roosmarijn en NOS op 3-lezer Bart Jan Cune.

Amerikaanse presidentsverkiezingen

De Amerikanen mogen dinsdag 6 november naar de stembus om hun nieuwe president te kiezen. Roosmarijn en Bart Jan bellen met Michael Ramaker, student van de School voor Journalistiek, over de verkiezingen. Hij zit op het moment met een groep studenten in de VS om verslag te doen van de verkiezingen.

Salmonella na het eten van besmette zalm

Verder bellen Roosmarijn en Bart Jan met iemand die salmonella heeft opgelopen na het eten van besmette zalm van visverwerkingsbedrijf Foppen. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn er al 1.063 mensen ziek geworden na het eten van de besmette vis. Hopelijk kan Benno Bruggink van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit meer vertellen. Hij schuift maandagavond aan in de studio.

DJ Hardwell op #6 in DJ Mag Top 100

De artiest van oktober is DJ Hardwell. Hij kreeg het voor elkaar om van plaats 24 (2011) omhoog te kruipen naar plaats 6 (2012) in de DJ Mag Top 100. De lijst met beste DJ's van de wereld werd vrijgegeven tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Roosmarijn belt Robbert van de Corput a.k.a. DJ Hardwell om te vragen hoe het gaat.

Reportage: sportarts Olympische Spelen

En als klap op de vuurpijl: een kijkje in het leven van een sportarts van de Olympische Spelen. Dit naar aanleiding van de dopingaffaire rondom Lance Armstrong en de wielersport.

3voor12 Radio News Night is jouw 'Radiokrant'

Wat was het belangrijkste, opzienbarendste of juist kleinste nieuws van de afgelopen maand? Iedere eerste maandag van de maand zoekt Roosmarijn het uit met Bart Jan Cune. Van nieuwsflits tot harde kern; je hoort het allemaal langskomen in de 3voor12 Radio News Night. Tussen de gasten, bellers en reportages door hoor je natuurlijk nog steeds de nieuwste muziek.

Luister maandagavond 5 november tussen 22.00 en 01.00 uur naar 3voor12 Radio News Night met Roosmarijn en Bart Jan Cune.

Ster advertentie
Ster advertentie