3FM nieuws

Chris Martin adviseert coaches van Amerikaanse The Voice

  1. Nieuwschevron right
  2. Chris Martin adviseert coaches van Amerikaanse The Voice

De vier coaches van de Amerikaanse versie van The Voice worden met de tweede Battle-ronde geadviseerd door Chris Martin van Coldplay.

Chris Martin van Coldplay wordt raadgever van de vier coaches van de Amerikaanse versie van The Voice. De zanger is op 1 en 7 april te zien tijdens de populaire talentenjacht in Amerika. Hij zal coaches Adam Levine (Maroon 5), Blake Shelton, Shakira en Usher advies geven tijdens de tweede battle-ronde. Dat schrijft de Amerikaanse krant USA Today.

Aankondiging via Snapchat

The Voice maakte de betrokkenheid van Chris Martin bekend via de populaire app Snapchat, waarin kort beelden te zien waren van de zanger na de opnames van de show. Het programma maakte fans van The Voice eerder al nieuwsgierig via Facebook, Twitter en Instagram. Daar lieten ze weten dat er grootst nieuws aan zat te komen.

"Snapchat is erg belangrijk en erg nieuw... Dit is de perfecte manier voor The Voice om op een unieke manier iets aan te kondigen bij jonge Amerikanen," liet producent Mark Burnett weten.

The Voice blij met Chris Martin als adviseur

Mark Burnett is blij met de aanwezigheid van Chris Martin. "Hij heeft zo'n authentieke stem in de muziekindustrie. We kunnen niet blijer zijn," zegt hij in een verklaring. "De kandidaten respecteren hem enorm en waren blij verrast toen ze hem ontmoetten."

Coldplay twittert deelname The Voice

Ster advertentie
Ster advertentie