3FM nieuws

Rob en Wijnand gaan op stemmenjacht door Nederland voor de 3FM Top 999

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob en Wijnand gaan op stemmenjacht door Nederland voor de 3FM Top 999

De stembus voor de 3FM Top 999 van deze Eeuw staan wagenwijd open. Tot en met vrijdag 17 september kun jij stemmen op de beste liedjes van de afgelopen eeuw. Om daar nog een schepje bovenop te doen, gaan 3FM-dj's Rob en Wijnand heel Nederland door op jacht naar, je raadt het al... nog meer stemmen!

Rob en Wijnand op jacht

Van woensdag 15 september t/m vrijdag 17 september trekken de 3FM-dj's het land door om stemmen te werven voor de Top 999. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugde (of gewoon een vettere lijst).

Wat ze allemaal gaan uithalen blijft een verassing, maar denk groots als het om dit duo gaat. Dus zet je gordijnen open en hou een oogje in het zeil, want wie weet staan Rob en Wijnand volgende week bij jou in de straat.

Zet daarnaast ook je radio aan en volg ons Instagram account, want daar houden we je op de hoogte van alles!

3FM Top 999 van deze Eeuw

Je hoort in de 3FM Top 999 van deze Eeuw de beste muziek voorbijkomen van de afgelopen twintig jaar en een beetje. De lijst wordt van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september uitgezonden. Je hoort de lijst dagelijks tussen 06:00 en 00:00 uur, op de laatste dag hoor je de nummer één voor 18:00 uur, daarna sluit Sander Hoogendoorn de lijst af met een mix.

Ster advertentie
Ster advertentie