3FM nieuws

Taartjes eten met Miss Montreal

  1. Nieuwschevron right
  2. Taartjes eten met Miss Montreal

Cake is always the answer.

Love You Now

De nieuwe single 'Love You Now' van Miss Montreal kwam 13 november uit. Dit is de eerste track van het nieuwe album dat in het voorjaar van 2016 uit zal komen. Op maandag 30 november kwam Sanne Hans langs bij De Speelplaats om deze track live te laten horen, maar dat was niet het enige noemenswaardige wat er gebeurde deze ochtend...

3FM Presents: Miss Montreal in de HMH

From Montreal to the Heineken Music Hall! Sanne staat op 22 april 2016 in de HMH, haar grootste show ooit. Daar heeft ze natuurlijk ongelofelijk veel zin in! Kaarten zijn inmiddels te koop via de website van de concertzaal. Sanne liet als bedankje voor de afgelopen paar jaar een gigantische themataart maken voor Giel en 3FM. Wat een lieverd!

Sanne schreef ook nog een speciaal nummer voor iedereen die haar gesteund heeft in haar carriière. Het nummer (dat nog geen officiële titel heeft, maar 'Don't Wake Me Up' genoemd mag worden) is nog nooit door iemand gehoord of voor iemand gespeeld, dus je kon bij Giel genieten van nieuwer-dan-nieuw materiaal van Miss Montreal!

"Ik zit een beetje in een sentimentele schrijffase momenteel... We hebben er hard voor geknokt, voor wat we nu hebben. Ik kan wel weer iets stoms gaan doen, of écht iets heel eerlijks. Dat eerlijke is dit liedje geworden!"
- Sanne Hans

Miss Montreal - 'Love You Now'

Miss Montreal - 'Don't Wake Me Up'

Het gastenboek

Het is dat Sanne tegenwoordig de HMH vol weet te spelen, maar anders had ze zich waarschijnlijk gestort op Franse letterkunde! Een roemvolle schaatscarrière had ook nog gekund, aangezien ze daar erg goed in is. Maar ze houdt wel één voorwaarde: dat ze een spijkerblauwe schaatstenue aan mag. Haar favoriete kleur!

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie