3FM nieuws

Son Mieux speelt mini-concert voor afscheid Frank & Eva

  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux speelt mini-concert voor afscheid Frank & Eva

Afgelopen week was de allerlaatste uitzending van de middagshow van Frank & Eva. Son Mieux kwam langs en speelde een mini-concert. Kijk het hier terug!

Afsluiter Welkom bij de club

De laatste show van Frank en Eva loopt door de komst van Frank's eerste kind Koos iets anders dan gepland. Frank er daarom logischerwijs niet bij. Son Mieux speelt ondanks dat alsnog de sterren van de hemel in de 3FM Live Box

Benieuwd naar dat feestje in de 3FM Live Box? Check hier de live versie van 'Dancing at te Doors of Heaven':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Son Mieux

Son Mieux is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse podia, maar sinds hun track '1992' is het echt raak. Vorige week stond de band nog op Pinkpop. Een droom die uitkwam volgens leadzanger Camiel. "Het was heel spannend, echt iets wat ik al heel lang niet gevoeld had," vertelt hij aan Eva. "Dat gevoel is eigenlijk niet meer weggegaan. Waardoor de shows erna ook toffer werden. Het geeft ruimte extra te genieten op het podium en meer te experimenteren."

Nieuwe muziek

Ondanks dat het laatste album van de band The Mustard Seed nog geen jaar oud is, is de band alweer bezig met nieuwe muziek. Camiel vertelt dat er nog een hoop nummers op de plank liggen. De nieuwste single 'Multicolor' staat nog steeds bovenin de hitlijsten.

Ster advertentie
Ster advertentie