3FM nieuws

Slash in november naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Slash in november naar Nederland

Slash staat 24 november op de planken in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Voormalig Guns N' Roses-gitarist Slash beklimt niet in zijn eentje het podium. De leden van zijn soloproject, Myles Kennedy & The Conspirators, komen hem gezelschap houden. Dat heeft concertorganisator Mojo dinsdagochtend 27 mei bekendgemaakt.

Slash in november naar de HMH

Slash gaf in 2012 ook al een concert met Myles Kennedy & The Conspirators. Ditmaal staat het concert van Slash in het teken van zijn nog te verschijnen album World On Fire. Myles Kennedy & The Conspirators hebben ook meegewerkt aan die plaat. De kaartverkoop van het optreden gaat vrijdag 30 mei van start.

Slash op tour met Aerosmith

Deze zomer tourt Slash met Aerosmith door de V.S., waarna in september zijn nieuwe album World On Fire verschijnt. De Noord-Amerikaanse tour krijgt de toepasselijke naam Let Rock Rule en gaat 10 juli van start in New York. Twee maanden later eindigen Slash en Aerosmith de tour met een optreden in Canada.

"Ik kijk ernaar uit om een rel te veroorzaken en de zalen te laten ontploffen. Dat kan niet missen samen met Slash. Het is een win-win voor ons beiden," liet Aerosmith-frontman Steven Tyler in april weten over de plannen.

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - 'Anastacia'

Ster advertentie
Ster advertentie