3FM nieuws

3voor12: de allesbeslissende route op Amsterdam Dance Event

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12: de allesbeslissende route op Amsterdam Dance Event

115 uur zonder slaap: als je het zou volhouden, is het mogelijk je geen seconde te vervelen op Amsterdam Dance Event. Voor de ultieme muzikale veelvraat stippelt 3voor12 de allesbeslissende muzikale route uit op ADE.

Dag 5: Een ontbijtje bij Donato Dozzy, Trouw-flashbacks in De Marktkantine en dansen tot het einde aan de Elementenstraat.

"Dat is een lange nacht, tot - echt waar - acht uur maandagochtend, wanneer ook het gewone leven zich weer langzaam opdringt, de eerste kinderen de schoolbanken bevolken, studenten het stof uit hun ogen blazen, de ochtendspits zijn hoogtepunt bereikt en zelfs de 3voor12-redactie langzaam ten burelen verschijnt. Gefeliciteerd: je hebt Amsterdam Dance Event 2015 overleefd. En nu bijslapen!"

Verder zijn we natuurlijk uitgebreid aan het voorbeschouwen op het festival. We spraken Nederlands producer Martyn over zijn nieuwe EP op het roemruchte label Ostgut Ton, we ontmoetten synthesizerheld Jean-Michel Jarre (zelf niet op ADE aanwezig maar de grote inspirator voor bijvoorbeeld Armin van Buuren) en we keken hoe belangrijk Afrika is voor de hedendaagse dance. Het hele dossier vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie