3FM nieuws

Serious Talent Roundup: Popronde en Stukafestafette

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Roundup: Popronde en Stukafestafette

Jawel! De winnaar van de eerste ronde van 3FM Serious Talent Stukafestafette is bekend en de Popronde strijkt dit weekend weer neer in 3 steden.

Het heetste nieuws rondom 3FM Serious Talent verzamelen we elke week in de Serious Talent Roundup.

Winnaar Stukafestafette

Olé! De winnaar van de eerste ronde 3FM Serious Talent Stukafestafette is bekend! Wij maakten Daniela van studentenhuis BHXXX uit Leiden blij met het nieuws dat zij en haar huisgenoten 3FM Serious Talent Close Up over de vloer krijgen. Daarbovenop komen wij ook nog eens het huiskamerconcert filmen! Wie wil dat nou niet?

Vind jij dat jij het leukste studentenhuis van de provincie hebt of zelfs van heel Nederland? En wil jij ook een 3FM Serious Talent huiskamerconcert + 3FM videoteam winnen? Begin oktober gaat de tweede ronde van start en gelukkig kun je je nú alvast opgeven!

>> Doe hier mee aan de 3FM Serious Talent Stukafestafette

Popronde

Gratis rondreizend festival Popronde strijkt dit weekend neer in Wageningen, Den Bosch en Almere. Uiteraard zijn er ook weer 3FM Serious Talents van de partij! Wiewatwaar lees je hieronder:

Donderdag 1 oktober

Popronde Wageningen

  • Buurman&Buurman, Markt 18
  • 21.45u - PollyAnna

Vrijdag 2 oktober

Popronde Den Bosch

Popronde Den Bosch blijkt een beetje rebels te zijn want de organisatie besloot geen 3FM Serious Talents te boeken. Gelukkig zijn er heel veel bandjes die wél komen spelen. Fans van deelnemende 3FM Serious Talents raden wij in elk geval aan om naast de eigen stad ook gezellig de andere Popronde steden te bezoeken!

Zaterdag 3 oktober

Popronde Almere

>> Check hier de rest van de Popronde line-up

Ster advertentie
Ster advertentie