3FM nieuws

Joram geeft rol in The Passion weg

  1. Nieuwschevron right
  2. Joram geeft rol in The Passion weg

Voor het eerst in de geschiedenis kun JIJ meespelen in The Passion, het jaarlijkse paasspektakel van de EO. Joram geeft in zijn 3FM-programma namelijk een rol weg.

Loop jij straks als een van de twaalf discipelen met Jezus door de straten van Amersfoort? Het zou zomaar kunnen. Joram mag namelijk zondagavond in zijn programma een rol als discipel in The Passion weggeven. Hij speelt zelf ook een van de discipelen, dus je bent in ieder geval in goed gezelschap.

SundayNight-Sing-A-Long

Hoe je kans maakt? Allereerst door hieronder het aanmeldformulier in te vullen. Joram kiest vervolgens drie kandidaten die met elkaar de strijd aangaan. Zondag staat er op de 3FM-speelplaats een karaokeset en wordt er meegezongen met een van de hits uit The Passion. De 3FM-luisteraar bepaalt uiteindelijk wie dat het beste doet en de rol krijgt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Als je wint, doe je volop mee met The Passion 2016. Je bent erbij tijdens de opnames in Amersfoort, samen met alle BN’ers die meedoen. En op 24 maart, tijdens de uitzending, sta je op het grote podium op het Eemplein. Vorig jaar keken er 3.5 miljoen mensen, dus dit kan zomaar de kickstart worden van een glansrijke acteercarrière.

Ster advertentie
Ster advertentie