3FM nieuws

'Grip (Omarm me)' van Bazart is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Grip (Omarm me)' van Bazart is de nieuwe 3FM Megahit!

Het is precies zoals we Bazart kennen, de rustgevende stem van Matthieu Terryn, met daaronder een onheilspellende sound die uitmondt in een refrein met een soort drop die we kennen vanuit de trap-muziek... Je kent de band misschien van hun single 'Goud' die veel airplay kreeg op 3FM. Het is deze typerende sound van de Belgische band die hen zo uniek maakt.

Vanochtend tijdens de ochtendshow bij Domien werden de heren gebeld met het goede nieuws! "Het nieuwe album is wellicht wat blijer zijn, maar nog steeds even melancholisch. Het is een nummer om in een cabrio door Miami te cruisen", aldus Matthieu.

Kijk hier het interview met Matthieu terug:

Video niet beschikbaar

Omarm me? Alweer?

Nee, het is niet weer een cover van dat ene nummer. Dit is Bazart en dat zul je weten. De titel geeft al aan waar het nummer over lijkt te gaan: het verlangen naar iemand die even goed de armen om je heenslaat en niet op de klok hoeft te kijken maar zeeën van tijd heeft voor jou. Check hier het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Die Belgen hebben wel goeie smaak hoor

Als je dan toch een cover doet in je set, neem dan een nummer van De Jeugd Van Tegenwoordig. Bazart deed het en zette het nummer helemaal naar eigen hand in Ancienne Belgique.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Goud op Lowlands

Hopelijk gaat Bazart dit jaar voor goud op Lowlands, want over een weekje kun je het zelf beoordelen in Biddinghuizen. Op de vrijdagmiddag heb je om 13:00 de kans de heren te spotten in de Bravo. Volgens ons is het dé perfecte muziek voor een zonnige eerste festivaldag. Denk aan kleinkunst die gebracht wordt door zwoele Belgen, wat wil een mens nog meer?

Ster advertentie
Ster advertentie