3FM nieuws

3FM deed verslag vanaf MTV EMA

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM deed verslag vanaf MTV EMA

De MTV EMA's vonden dit jaar plaats in de Ziggo Dome en 3FM was erbij. Giel en Domien hielden je op de hoogte.

Zondag 10 november 2013; de dag dat de MTV EMA's plaatsvond in Amsterdam. Natuurlijk deed 3FM verslag van deze grote internationale muziekawardshow. We zetten hier sowieso de winnaars voor je op een rij en brengen je nog veel meer.

De MTV EMA winnaars:

Best Dutch Act - Kensington
Biggest Fans - Tokio Hotel
Best Look - Harry Styles
Best Song - 'Locked Out Of Heaven' van Bruno Mars
Best Hiphop - Eminem
Best Alternative - 30 Seconds To Mars
Best Female - Katy Perry
Best New - Macklemore
Best Rock - Green Day
Best Electronic - Avicii
Best Male - Justin Bieber
Best World Stage - Linkin Park
Best Worldwide - Chris Lee
Global Icon Award - Eminem
Best Pop - One Direction
Best Live - Beyoncé
Best Push (talent award) -Austin Mahone
Best Video - 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus

Live verslag vanaf MTV EMA

Bij Barend en Wijnand werd er regelmatig geschakeld Giel, die live verslag deed vanaf MTV EMA. Hij stond voor aanvang bij de rode loper en Domien mocht grootheden als Katy Perry aankondigen tijdens de Red Carpet Show.

Indrukwekkende line-up in Ziggo Dome

Op de 20e editie van MTV EMA maakten onder andere The Killers, Bruno Mars, Robin Thicke, Kings of Leon, Imagine Dragons, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Katy Perry, Red Foo en Afrojack hun opwachting. Een dag voor aanvang werd nog bekendgemaakt dat ook Eminem bij de awardshow aanwezig was.

Kensington wint Best Dutch Artist Award

In de week voorafgaand aan de de internationale prijzenknaller werd Amsterdam en daarmee Nederland al klaargestoomd voor een wervelend weekend. Overal in de stad traden artiesten op als opwarmertje voor zondag.

Kensington, genomineerd voor een prijs, deed dat op vrijdagavond in People's Place en kreeg daar al te horen dat ze een MTV EMA in de wacht hadden gesleept. Barend en Wijnand belden zondagavond met Casper Starreveld, die op dat moment al in de trein zat, op weg naar de uitreikingsavond:

Giel aan de Rode Loper van de MTV EMA

Strak in pak, vlinderdas en al, staat de Rene Mioch van 3FM met zijn microfoon in de aanslag om artiesten te kunnen spreken. Zo had Giel bijvoorbeeld oud-MTV VJ Sylvie Meis te pakken:

Eva Simons, Imagine Dragons en Nicky Romero bij MTV EMA

Ook deze sterren kwamen in een treintje achter elkaar aan en als zo'n trein langskomt, dan moet je erop springen. Giel deed dat ook en sprak hen:

Geen Katy Perry voor Giel, maar wel Caro Emerald

Terwijl de deuren van de Ziggo Dome langzaam maar zeker gaan sluiten, hoopt Giel nog vurig (tegen beter weten in) dat hij Katy Perry te spreken krijgt. Hij zag haar billen, hoopte nog wat vuriger, maar helaas. Gelukkig kon hij Caro Emerald nog wel strikken voor een gesprekje.

Ellie Goulding gaat samenwerken met Skrillex

Ellie Goulding kan't hebben, zo'n sexy jurkje. Giel en Ellie kunnen het goed vinden met elkaar en ze kwam dan ook snel naar hem toe om hem te spreken. Ze vertelde hem onder andere dat ze gaat samenwerken met Skrillex:

Ron Burgundy op vakantie met Miley Cyrus

Waren er dan geen relletjes dit jaar? Geen fitties tussen artiesten? Jazeker wel! En sterverslaggever van Channel 4 News zat er bovenop om het vuur nog wat extra op te laaien. Zo ontstond er ter plekke een ruzie tussen Afrojack en Eminem en wist Giel hem nog een quote te ontlokken over Miley Cyrus...

Ster advertentie
Ster advertentie