Naar homepage
3FM nieuws

Mark Ronson maakt met 'Late Night Feelings' een perfect liefdesverdriet-album

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Mark Ronson maakt met 'Late Night Feelings' een perfect liefdesverdriet-album

'Late Night Feelings' van Mark Ronson is vandaag uit, hét album voor iedereen die ooit liefdesverdriet heeft gehad. En volgens 3FM-dj Vera Siemons is het er eentje om van voor naar achter te luisteren!

Late Night Feelings

Mark maakte een album vol 'sad bangers' naar aanleiding van zijn eigen privéleven, waarin hij scheidde van zijn ex-vrouw. Zijn eigen liefdesverdriet zit dus verwerkt in elke seconde van deze plaat, maar met behulp van onder andere Lykke Li, King Princess, Miley Cyrus en Alicia Keys heeft hij alles omgezet tot iets waar de hele wereld zich mee kan identificeren. Althans, daar hoopt hij op!

Mark: "This album is for who’s ever felt that gut punch of a breakup. The sadness that makes you wonder 'when the f**k will this ever end?'. But you know what they say, time heals all wounds. In the meantime, treat this album like your band-aid."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera tipt je 3 must-hear liedjes

3FM-dj Vera heeft het album meteen geluisterd vanochtend en heeft drie tracks geselecteerd die je echt niet mag missen. "Maar eigenlijk moet je dit album gewoon van A-Z beluisteren, op volgorde!"

1. 'Late Night Feelings'
"In combinatie met de prelude van het album voelt deze track nog meer als een anthem! Alles wat Lykke doet met gebroken-hart-liedjes is fantastisch, dus we hebben mazzel dat Mark en Lykke in die studio vol in de melancholie zijn gedoken, haha."

2. 'Truth'
"Als je het album dus echt op volgorde luistert trekt 'Truth' echt in een keer keihard de aandacht. Het hele album is superpoppy, maar dan komt er ineens een dikke beat met hele brute productie eroverheen. Deze schiet er echt uit!"

3. 'Pieces of Us'
"Ik denk dat dit nummer King Princess wel op de kaart kan zetten voor een breder publiek! Ze laat zien dat ze echt een popster in wording is. Eigenlijk is dit nummer geschreven door King Princess, maar Mark heeft er de final touches aan gegeven door de baslijn heel erg naar voren te brengen. Dat geeft het echt een twist! Volgens mij is dit met veel plezier gemaakt in de studio."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie