3FM nieuws

Dotan zegt concerten af door stemproblemen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan zegt concerten af door stemproblemen

Dotan heeft drie concerten voor komend weekend (20 en 21 juni) afgezegd vanwege stemproblemen. Hij hoopt er op Concert At SEA wel gewoon bij te zijn.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Dotan zette op Pinkpop nog een mooie show neer, maar dinsdag 16 juni maakte hij bekend dat het niet helemaal goed gaat met zijn stem.

"Ik heb het zo lang mogelijk geprobeerd uit te stellen, maar ik moet met pijn in mijn hart mededelen dat het niet goed gaat met mijn stem. Vanochtend ben ik bij mijn KNO-arts geweest en op zijn orders zal ik komende tijd rust moeten houden en helaas komend weekend de shows (Kiel, Westlandse Cross en Traumzeit) moeten annuleren. We gaan er alles aan doen om er vanaf Concert at Sea weer te staan en de rest van de zomer gezond af te kunnen maken. Dank voor alle steun en ik hoop op jullie begrip," aldus Dotan op zijn Facebook-pagina.

Was jij er bij op Pinkpop? Dan kun je jezelf nog even terugzoeken op de 360º foto.

Beterschap Dotan!

Frank van der Lende probeerde Dotan nog te bereiken, maar de zanger mag écht niks zeggen. Dus bellen wordt lastig. Heel veel beterschap Dotan! Hopelijk zien we je gewoon op Concert At SEA. Die zilte zeelucht doet je vast goed.

Ster advertentie
Ster advertentie