3FM nieuws

Blink 182 cancelt show vanwege dood DJ AM

  1. Nieuwschevron right
  2. Blink 182 cancelt show vanwege dood DJ AM
De Amerikaanse punkrockers van Blink 182 hebben hun show in New York gecancelled vanwege de dood van hun vriend DJ AM.Het ging niet. Het concert dat Blink 182 gaf in Hartfort, in de Amerikaanse staat Connecticut, verliep heel moeizaam, omdat de bandleden met hun hoofd bij de dood van vriend DJ AM zaten. Daarom hebben ze besloten het optreden in New York te cancellen. De rest van de line up met o.a. Weezer treedt wel op.

DJ AM was een goede vriend

Tijdens het optreden in Hartfort heeft Blink 182 de eer betoond aan DJ AM. "We hebben het heel moeilijk nu, hier onstage. We hebben een goede vriend verloren. Zijn naam is Adam Goldstein. Jullie kennen hem waarschijnlijk als DJ AM. Hij was een vernieuwer en een genie en hield ongelooflijk veel van muziek. En het was een heel, heel goede vriend van ons", dat waren de woorden van de bassist van Blink 182, Mark Hoppus.

Geen zelfmoord van DJ AM

Adam Goldstein werd vrijdag 28 augustus dood aangetroffen. Volgens website TMZ (die ook als eerste de dood van Michael Jackson kenbaar maakten) was het geen zelfmoord. De baseert zich op politierapporten. DJ AM zou overleden zijn door per ongeluk een overdosis medicijnen te hebben genomen. Medicijnen, die hij gebruikte sinds hij vorig jaar een vliegtuigongeluk overleefde.
Ster advertentie
Ster advertentie