3FM nieuws

Opsporing verzocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Opsporing verzocht
Ondanks het feit dat iedereen is gekomen om er een feestje van te maken, zijn er altijd weer mensen die de boel moeten verzieken voor de rest.
3FM vraagt dan ook uw aandacht voor het volgende...

Zaterdag jongsleden is op klaarlichte dag het hoofddeksel van een festivalbezoeker ontvreemd. In een onachtzaam moment werd deze van diens hoofd gegrist en niet meer aan de wetmatige eigenaar teruggegeven. Het betreft een roze visserspetje met opgedrukte logo's rondom. Het slachtoffer heeft bij ons aangegeven zeer gehecht te zijn aan de pet, gezien het feit dat deze 'uniek' is in zijn soort.

Daderprofiel

Een ooggetuige heeft kans gezien om beeldmateriaal te schieten van de 'vermoedelijke' dader. Voor zover we het nu kunnen inschatten, gaat het om een man van middelbare leeftijd die de aandacht van zijn malafide praktijken probeert af te leiden door het spelen van gitaarmuziekjes in grote gezelschappen.




Omstanders hebben de man Engels horen praten, wat doet vermoeden dat de man niet uit Nederland afkomstig is. Ons onderzoek richt zich vooralsnog op Amerika, omdat de dader in het voorbij gaan iets liet vallen over Born in the U.S.A. Verder tasten wij, spijtig genoeg, nog volledig in het duister en zouden wij graag een beroep op u doen.

Heeft u meer informatie over de vermoedelijke dader of ként u iemand die ons belangrijke informatie kan verschaffen, laat dan hier een bericht achter.

3FM bedankt u bij voorbaat voor uw medewerking.

Ster advertentie
Ster advertentie