3FM nieuws

3FM-dj Tom is vader geworden!

foto: Tom de Graaffoto: Tom de Graaf
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Tom is vader geworden!

3FM-dj Tom de Graaf (van het ochtenduo Tom & Joe) is dinsdag 21 mei vader geworden van een prachtig meisje: Rosie Olivia de Graaf. Hoera!

Er is een kindeke geboren op aard en het is de baby van Tom de Graaf en zijn vriendin Nina! Het mini-mensje kwam op dinsdag 21 mei exact om 13:00 uur haar koppie om de hoek steken en maakte van Tom een trotse vader.

“Het is een fantastische rollercoaster”

De roepnaam van de kleine spruit is Rosie en moeder en kind maken het heel goed. Tom: “Dat zeggen ze dan altijd hè? En dat is ook zo, dus ik ben blij dat ik dit eindelijk ook kan zeggen. Het is een fantastische rollercoaster.”

In januari kondigde Tom al op een geheimzininnige manier aan op 3FM dat hij vader werd. De hele week had Tom al cadeau’s met hints voor Joe, maar dat het zo’n geweldig cadeau zou zijn, had Joe niet verwacht. Hij was door het dolle heen toen hij het nieuws hoorde.

Joe is door het dolle heen voor zijn maatje!

Joe is dan ook waanzinnig enthousiast voor zijn beste maatje. “Lekker maat, gefeliciteerd, ik ben zo ontzettend blij voor je!” Hij ziet zelfs zijn kans om familie te worden van zijn vriend en probeert Rosie direct te koppelen aan zijn baby Billy: “Sorry hoor, heel egoïstisch maar ik vind Rosie en Billy klinken als een hele goede match.” Tom moet er uiteraard nog niet aan denken.

Gefeliciteerd met jullie dochtertje Tom en Nina! ❤️

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie