3FM nieuws

Check hier San Holo's toffe playlist voor 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier San Holo's toffe playlist voor 3FM

Alleen al in oktober staat hij op Amsterdam Dance Event, is hij bekroond tot 3FM Talent én maakt hij een custom playlist voor 3FM: San Holo is niet te stoppen!

Het begon allemaal op SoundCloud voor de 26-jarige producer en dj. Met zijn eerste EP kreeg hij aandacht van Skrillex en Diplo, en sindsdien is de muzikale rollercoaster nooit gestopt voor Sander. Als kers op de taart heeft hij voor 3FM een playlist gemaakt vol muziek waar hij zelf geïnspireerd door raakte.

Genre? San Holo maalt er niet om

"Ik hou van heel veel verschillende stijlen muziek en deze playlist is een representatie van muziek waar ik echt van hou. Of het nou klassiek, indie, rock of elektronisch is. Ik denk dat dit voor de gemiddelde luisteraar best wel een uiteenlopende lijst is. Maar if it’s good, it’s good! Genre maakt me dan niks meer uit."

En dat blijkt, want je staat regelmatig voor een verrassing als je de playlist beluistert. Blur, Sevn Alias, Vampire Weekend: tussen de dance en EDM door is er veel variatie te vinden in Sanders lijstje.

Tipje van San

"Mijn favoriete track op het moment is toch wel ‘First' van The Nicholas. Rutger (van The Nicholas) heeft net een EP uitgebracht genaamd || en die staat vol met warme en mooie liedjes. Rutger heeft ook de vocals gedaan voor een aantal liedjes van mij zoals 'Hiding' en 'Can’t Forget You'. Zeker de moeite waard om hem te checken!"

Muziek maakt de man

Als 13-jarige ontdekte Sander muziek. Hij begon met het leren van gitaar en koestert warme herinneringen aan die tijd. De playlist zit daar vol mee: "Er zitten superveel throwbacks in van muziek waar ik naar luisterde toen ik net begon met gitaarspelen als 13-jarig jochie. Het is een playlist vol met muziek die mij inspireert en mij heeft gevormd tot wie ik nu ben."

Ben jij benieuwd naar die throwbacks en San Holo's inspiratie? Check de playlist hieronder op Spotify en Deezer en abonneer je op ons kanaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


{deezer "2444636142"}
Ster advertentie
Ster advertentie