3FM nieuws

The Killers maken kerstsingle voor goede doel

  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers maken kerstsingle voor goede doel

The Killers maken in samenwerking met Bono's liefdadigheidsfonds RED voor de achtste keer een kerstsingle voor het goede doel.

Kerst is een tijd waarin goede doelen extra aandacht krijgen, zo ook van The Killers! De mannen maken voor de achtste keer op en rij een kerstsingle ('Christmas in L.A.') waarvan de opbrengst gaat naar het gevecht tegen AIDS.

Video 'Christmas in L.A.'

In het begin van de video hoor je de stem van acteur Owen Wilson aan de stem van acteur en zanger Harry Dean Stanton vragen om carrière-advies. Dit gesprek verandert in een discussie over de betekenis van het leven. De melancholisch zang van Brandon Flowers komt erbij wanneer Wilson eenzaam vanuit zijn appartement naar buiten kijkt.

The Killers maken kerstsingle voor goede doel

Het nummer ‘Christmas in L.A.’, met bijbehorende video, is een samenwerking met het liefdadigheidsfonds RED van U2’s zanger Bono. De wereldberoemde zanger richtte in 2006 het fonds RED op. Hiermee zamelt hij geld in voor vaccinaties tegen AIDS, malaria en tuberculose. 'Christmas in L.A.' is vanaf 2 december 2013 te downloaden.

The Killers kerstsingles 2006-2013

2006: 'A Great Big Sled'
2007: 'Dont's Shoot Me Santa'
2008: 'Joseph Better You Than Me'
2009: 'Happy Birthday Guadalupe'
2010: 'Boots'
2011: 'The Cowboys' Christmas Ball'+ RED Christmas EP
2012: 'I Feel It In My Bones'
2013: 'Christmas in L.A.'

The Killers - 'Christmas in L.A.'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie