Naar homepage
3FM nieuws

ADE vanuit de Melkweg: 3FM-dj Frank ontvangt nieuwe en oude bekenden

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. ADE vanuit de Melkweg: 3FM-dj Frank ontvangt nieuwe en oude bekenden

ADE mocht toch doorgaan dit jaar, onder andere voorwaarden: maar niet minder leuk. Het was dan ook een volle show vandaag live vanuit de Melkweg. Check hier alle interviews.

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano kwamen ondanks hun drukke schema langs bij Frank in de Melkweg. Het is onderhand traditie geworden elkaar op te zoeken tijdens ADE., dus volgend jaar weer!

Met bijna honderd releases op hun eigen label SONO MUSIC vieren ze dit samen met artiesten en fans tijdens Labelnight op zaterdag 16 Oktober.

Check het fragment hier:

Reinier Zonneveld

Reinier heeft in zijn jonge jaren vaker het dak van de Melkweg af zien gaan als bezoeker. Tijdens ADE staat hij nu zelf in een uitverkochte Ziggo Dome, waar hij een set van tien uur draait. Wat zijn eerste track is dat weet hij nog niet.

Check het fragment hier:

CUT_

Met een nieuwe show, bassist en live drummer zijn de liveshows van CUT_ nog meer uitgediept. De energie tijdens het eerste optreden in de Melkweg was super en dus ook dit interview.

Check het fragment hier:

Oliver Heldens

Oliver Heldens heeft niet stilgezeten tijdens de pandemie. Zo leerde hij Armin van Buren beter kennen door een zoom meeting waarin meerdere DJ’s samen kwamen.

Check het fragment hier:

Ster advertentie
Ster advertentie