3FM nieuws

John Mayer in oktober naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. John Mayer in oktober naar Amsterdam

John Mayer komt na drie jaar weer naar Nederland. De singer-songwriter staat 22 oktober 2013 in de Amsterdamse Ziggo Dome.

John Mayer kondigde afgelopen maand al zijn Born And Raised World Tour aan, maar op dat moment waren er nog geen Europese data bewestigd. Daar is nu verandering in gekomen, John Mayer komt in oktober naar Europa en doet ook Nederland aan.

John Mayer live in Amsterdam

De bevestigde Europese shows van Johns wereldtour vinden plaats in Denemarken, Noorwegen, Engeland en Nederland. John staat op 22 oktober 2013 in Ziggo Dome Amsterdam. Het wordt zijn eerste show in Nederland sinds drie jaar. De voorverkoop start officieel op dinsdag 23 april 2013 om 10.00 uur.

John Mayer durft weer te dromen

John had in 2012 al tourplannen rondom de release van zijn meest recente album Born And Raised, maar keelproblemen gooiden roet in het eten. Na een uiteindelijk geslaagde medische ingreep verklaarde John (via Billboard):

“Het grootste geschenk dat ik heb gekregen is de mogelijkheid om opnieuw te kunnen optreden. Ik verloor mijn hoop, maar toen bleek dat ik zou herstellen, durfde ik weer te dromen en besefte ik dat ik een tweede kans zou krijgen op een nieuw leven en dat ik weer voor mijn fans zou kunnen performen. Twee keer komen mijn dromen uit. Dat is fantastisch!”

Ster advertentie
Ster advertentie