3FM nieuws

'Unkown Affairs' van The Vices wordt gevierd in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Unkown Affairs' van The Vices wordt gevierd in de 3FM Live Box

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Olivier en Jamie helpen je ieder donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook The Vices met hun kersverse album ‘Unknown Affaires’. Dit wordt gevierd in de 3FM Live Box waarin The Vices 3 nummers van dit album spelen, én zelfs nog prijzen weggeven.

Bizarre week

The Vices speelde afgelopen week bij Vicefest in Londen en Berlijn, bij het showcasefestival South by Southwest in Austin, ze hadden shows in New York en gelukkig hebben ze ook nog tijd om te spelen in de 3FM Live Box! “Nou ik voel me na zo'n drukke periode eigenlijk wel goed," aldus frontman Floris. Maar zijn er dan geen irritaties tijdens zo'n tour? "Simon's scheetjes," lachen ze. "Dat lichaam van Floris, daar word ik ook helemaal naar van." De mannen hebben het eigenlijk alleen maar gezellig en leuk gehad met elkaar.

Nieuw album 'Unknown Affairs'

Het nieuwe album 'Unknown Affairs' is met elf nummers lekker door te luisteren. Het zit vol met variatie. Ze hebben ook inspiratie opgedaan uit andere artiesten. "Er zijn zeker wel invloeden van The Strokes aanwezig, vooral in het nummer Room on Fire." In welke beleving iemand moet zijn voor dit album, daar heeft Floris eigenlijk een makkelijk antwoord op. "Als mensen ons album luisteren mogen ze er echt mee doen wat ze willen en kijken wat voor sfeer zij er zelf uithalen, dat gaan wij hen niet vertellen."

Benieuwd naar het optreden van The Vices in de 3FM Live Box? Bekijk hem dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie