3FM nieuws

Jack Johnson - To The Sea

  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Johnson - To The Sea

Jack Johnson kan alles, surfen, films maken en muziekmaken. Gelukkig richt hij zich vooral op muziek maken. Luister naar zijn nieuwe album To The Sea.

Van topsurfer tot filmmaker tot muzikant, Jack Johnson doet het allemaal. De Hawaïaanse surfdude met de zalvende stem heeft een nieuwe ruige look, die nog beter past bij zijn stoere reputatie. Het is alweer zeven jaar geleden dat Jack doorbreekt in Nederland met 'Sitting, Waiting, Wishing'. De tijd vliegt als je naar de rustgevende muziek van Jack luister.

>> Lees meer over Jack Johnson

To The Sea

In 2001 brengt hij zijn eerste album uit en nu negen jaar later presenteert hij zijn vijfde album To The Sea. Ben jij ook niet heel blij dat hij uiteindelijk voor muziek heeft gekozen?

Inside Jack Johnson: To The Sea

Jim McGuinn interviewde voor de BBC Jack Johnson. Een heel uur lang! Met een akoestisch optreden. Hij speelde Zach Gill 'No Good With Faces', 'My Little Girl' and 'From The Clouds'. Luister.

Deel 1:Deel 2:

Deel3:Deel4:

Beluister To The Sea hier

Wat vind je ervan?

Heb je het album gehoord? Laat dan weten wat je er van vond. Vertel ons hieronder je ervaringen met het nieuwe album van Jack Johnson.

Ster advertentie
Ster advertentie