3FM nieuws

RONDÉ zet de 3FM Live Box op z'n kop met 3FM Megahit 'Bright Eyes'

foto: still van het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ zet de 3FM Live Box op z'n kop met 3FM Megahit 'Bright Eyes'

RONDÉ heeft een nieuwe track en die is lekker! Terwijl de band nog in de wolken zit door het grote succes van hun singles 'Love Myself' en 'Hard To Say Goodbye' (beiden ex-3FM Megahit) trekken ze de positieve flow door met de volgende catchy single: 'Bright Eyes'. En ook deze track werd vorige week op de dag van uitkomen direct gekroond tot 3FM Megahit. Kortom: genoeg ingrediënten voor een power-optreden in de 3FM Live Box tijdens de Ochtendshow van Rob & Wijnand.

Succes na succes

Dat het lekker gaat met RONDÉ, is zacht uitgedrukt. RONDÉ vertoeft al acht jaar in het Nederlandse muzieklandschap en scoort de afgelopen tijd alleen maar hits. Met 'Hard To Say Goodbye' en 'Love Myself' domineerde de band zowat iedere hitlijst en wisten ze een 3FM Megahit te scoren.

Net als 'Hard To Say Goodbye', en 'Love Myself' is ook 'Bright Eyes' een aanstekelijke track, zoals we gewend zijn van RONDÉ. Het nummer gaat over het niet meer achterom hoeven en willen kijken. "Je hebt geleerd van het verleden, en bent daar oké mee. Je hebt die keuzes gemaakt om te komen waar je nu bent en je bent daar blij mee. Je hoeft niet per se meer verdrietig te zijn op het verleden, maar accepteert het en kijkt met een heldere blik vooruit. Ik zeg altijd maar een recht-in-je-back-track," aldus frontvrouw Rikki Borgelt.

Check het hete optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

De track is de derde single die uitkomt na het laatste album Flourish uit 2019. Wanneer RONDÉ met een nieuwe plaat komt is niet zeker. "Als er een nieuw album aan komt dan zullen jullie het zeker horen, maar voor nu houden we het even bij de band", zegt Rikki met een knipoog.

Clubtour

Terwijl veel andere artiesten ervoor kiezen om uit te rusten na een lange en zware festivalzomer, gaat RONDÉ er met volle bak tegenaan. "We zitten in die trein en we gaan voorlopig zeker niet stoppen." Met de release van de nieuwe single wordt ook gelijk een nieuwe clubtour afgetrapt. Die is begonnen in Enschede en op het moment trekt de band het hele land door naar onder andere Haarlem, Tilburg en Leiden. Het voorprogramma van deze tour wordt verzorgd door ons eigen 3FM Talent Maxine en daarmee houden ze het in de familie. De band is natuurlijk zelf ook begonnen als 3FM Talent "Hoe meer vrouwen in de muziekindustrie hoe beter", aldus Rikki.

Ster advertentie
Ster advertentie