3FM nieuws

ICYMI: Ed Sheeran stopt met social media en Miley Cyrus is een baby in nieuwe video

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Ed Sheeran stopt met social media en Miley Cyrus is een baby in nieuwe video

Jouw maandagmuzieknieuws vind je hier!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

16:15 uur: Taylor Swift brengt concertfilm uit

2015 was voor Taylor Swift een succesvol jaar. Naast het uitbrengen van hits als 'Style' en 'Bad Blood' ging ze dit jaar op albumtournee voor 1989. De tour heeft ze inmiddels afgesloten, maar ze had nog een verrassing in petto voor haar fans. Zoals ze op Facebook meldt, gaat de concertfilm van haar volledige tour 20 december in première, alleen op Apple Music. Kun je niet wachten? Alle herinneringen van de tour vind je hier.

#1989WorldTourLIVE

Thank you so much for all the birthday wishes. I have a little surprise for you.#1989WorldTourLIVE Apple Musichttp://smarturl.it/1989TourLIVE

Posted by Taylor Swift on zondag 13 december 2015

14:30 uur: Jamie XX brengt EP uit

De Britse producer Jamie XX heeft vier verschillende remixes gemaakt van 'Good Times' uit 1971. De tracks, origineel van The Persuasions, staan op de 'I Know There's Gonna Be Good Times' - EP. Eerder bracht de DJ de versie met Young Thug en Popcaan uit, maar hij schudt nu even nog drie remixes uit zijn mouw.

13:35 uur: Kendrick Lamar is blij met Barack Obama

Vorige week benoemde US-president Barack Obama 'How Much A Dollar Cost?' van Kendrick Lamar tot zijn persoonlijke favoriet uit 2015. Het nummer is afkomstig van Lamars laatste album To Pimp A Butterfly. De erkenning van de president werd de rapper duidelijk in een interview. De muzikant was wel even verbijsterd: "Man, that's great, man." Over het nummer zelf, dat gaat over een ontmoeting met God, zegt hij dat wanneer je zoveel mogelijk helpt, het eeuwige leven in het verschiet ligt.

12:15 uur: Miley Cyrus is een baby

Ja, we bedoelen een echte baby. Zo'n kaal minimensje. Miley Cyrus maakt weer een bijzondere video. In de video van 'BB Talk' rookt ze wiet als baby en ligt ze met een enorme fles te knuffelen. In een gesprek met Vevo legt ze uit waarom ze zulke muziekvideo's maakt:

"Everything that I'm doing right now, I know that I'm gonna love, because I'm creating it. You can see a lot of freedom in my video's. Even at the time of the 'I Can't Be Tamed' video, I didn't know I was gonna be this free as I am now. That's one of my favorite video's, because it represents who I've become. The energy in my video's is very real. For instance, 'I Can't Stop' is not choreographed. The shocking things that I do, that's not what makes people talk. What makes people talk is that everything that I'm doing, I'm doing it with realness and conviction."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

11:11 uur: The 1975 releasen nieuw nummer

'Ugh!' is de nieuwe sound van The 1975. Op de Engelse radio, Beats 1, liet de rockband het nummer voor het eerst aan de wereld horen. Net als de titel van het aanstaande album I Like It When You Sleep For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It, is het nieuwe nummer 'Ugh!' net zo moeilijk uit te spreken voor Beats 1-presentator Zane Lowe. Je hoort het nummer hieronder!

10:05 uur: Ed Sheeran kapt met social media

Ed Sheeran stopt tijdelijk met social media. Reden: Hij is er (op dit moment) klaar mee en wil zich focussen op zijn derde album. Zijn nieuwe plaat wordt verwacht in de herfst van 2016. En dus moet zijn fanbase het voorlopgig even zonder hem doen. En dat zijn aardig wat mensen. De singer-songwriter heeft 16 miljoen volgers op Twitter, bijna 14 miljoen Facebookfans en 5,5 miljoen Instagram-aanhangers. Of hij na de release van zijn plaat terugkeert op de sociale kanalen is niet duidelijk.

Please read x

Een foto die door teddysphotos is geplaatst op 12 Dec 2015 om 10:29 PST

Ster advertentie
Ster advertentie