3FM nieuws

Kings Of Leon cancellen Amerikaanse tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Kings Of Leon cancellen Amerikaanse tour

Vanwege interne strubbelingen is de stekker uit de US-tour van KOL getrokken.

De problematische berichten over Kings Of Leon stapelen elkaar nu echt op. Nadat we deze week al eerder berichtten over de misdraging van Caleb op het podium, is nu bekend geworden dat de huidige Amerikaanse tour van Kings Of Leon van de baan is.

Vanwege interne strubbelingen is besloten pas op 28 september weer op te gaan treden.

Eerste tekenen aan de wand

De eerste problemen werden zichtbaar tijdens het concert van de Kings van 29 juli. Caleb leek behoorlijk dronken tijdens de show. Hij vertelde het publiek dat hij even naar de backstage ging om te kotsen en om op zoek te gaan naar drank. Hij beloofde zo weer terug te komen en dan nog 3 nummers te doen, maar bleef weg.

Bassist Jared Followill verontschuldigde zich tegenover het publiek voor zijn broer en zei ‘Fucking hate Caleb, not us’. De dag erna zou de band nog een show in Amerika geven, maar die was al direct afgezegd. Nu is dus ook de rest van de tour gecanceld.

Jared Followill geeft echte verklaring

De officiële verklaring voor het cancellen van de show is dat Caleb last heeft van ‘heat exhaustion and dehydration’. Maar Jared liet op twitter weten dat er veel meer aan de hand is.

‘Dallas, I cannot begin to tell you how sorry I am. There are internal sicknesses & problems that have needed to be addressed. No words.’ Hij voegde er nog aan toe: ‘I love our fans so much. I know you guys aren't stupid. I can't lie. There are problems in our band bigger than not drinking enough Gatorade.’

Kings Of Leon concert 29 juli

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie