3FM nieuws

Douwe Bob live in de Starsound Studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob live in de Starsound Studio

Douwe Bob speelde 12 november live in de Starsound Studio zijn nummers 'Multicoloured Angels' en 'Blind Man's Bluff'.

Douwe 'Bob' Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Al op zijn zesde levensjaar kreeg hij zijn eerste pianoles en toen hij veertien was voegde hij hier gitaar en zang aan toe.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Een zo groot mogelijk publiek bereiken, dat was het doel dat Douwe Bob na probeert te streven. Daarom gaf hij zich in 2012 op om mee te doen aan het VARA/BNN-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waarin hij gelijk in de eerste ronde indruk maakte. Die lijn wist hij door te trekken, want uiteindelijk werd hij door presentator Giel en zijn muzikale vrienden tot winnaar van het programma gekroond.

3FM Serious Talent met 'Multicoloured Angels'

Direct na het winnen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland werd de eerste single van Douwe Bob uitgebracht, 'Multicoloured Angels'. Hij schreef het nummer in opdracht van het programma voor zijn vader, die zijn muzikale steun en toeverlaat is. Met het nummer 'Multicoloured Angels' werd Douwe Bob Posthuma uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Douwe Bob in Starsound Studio

Douwe Bob speelde 12 november live in de Starsound Studio op de Serious Talent avond. Daar liet hij naast zijn single 'Multicoloured Angels' ook het nummer 'Blind Man's Bluff' horen. Check de beelden hieronder.

Douwe Bob - 'Multicoloured Angels'

Douwe Bob - 'Blind Man's Bluff'

Ster advertentie
Ster advertentie