3FM nieuws

Rob en Jelmer zijn weddingplanners

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob en Jelmer zijn weddingplanners

Cindy en Dirkjan zijn jeugdgeliefden en zijn al zes en een half jaar samen, dus wordt het hoog tijd voor een bruiloft. Het stel heeft alleen geen geld. Rob en Jelmer redden hen uit de brand en treden op als weddingplanners.

In de Romantic Request van vrijdag 22 augustus 2014 vroeg Cindy 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis aan voor haar en haar vriend Dirkjan. Maar alleen een plaatje draaien vond Rob niet genoeg. Daarom boden hij en Jelmer aan om de bruiloft van het stel tot in de puntjes te regelen. Ze kozen ook al een datum uit: 01-05-15. Dat is lekker makkelijk voor Dirkjan om te onthouden.

Rob en Jelmer vinken iedere week wat af van de to-do-list. Elke vrijdagmiddag bellen ze even met Cindy en Dirkjan om de vorderingen te bespreken.

De ringen

Cindy en Dirkjan kwamen een week voor hun bruiloft nog even langs in de studio. En daar hadden Jelmer en Mark (Robs vervanger) een verrassing voor hen. De ringen waren namelijk ook gearriveerd. Edelsmid Jocelyn Dijxhoorn had de ringen meegenomen. Met zwetende handjes openden ze de doosjes en pasten de twee tortelduifjes de ringen.

Cindy, Jocelyn en Dirkjan

De wijn

Dirkjans vrijgezellenfeest was in volle gang dus Jelmer en Mark (Robs vervanger) hadden ook een alcoholische verrassing in petto. Vanuit zijn vrijgezellenfeest kon hij meteen door koprollen naar een een wijnproeverij om te testen welke Chardonney, Sauvignon Blanc, Merlot of Malbec er geconsumeerd gaat worden tijdens de bruiloft. Proost!

De trouwlocatie

Jelmer kwam erachter dat Cindy een heuse bridezilla was. Maar Rob en Jelmer zijn er klaar mee en willen alles op hun eigen manier regelen. Rob en Jelmer wilden eigenlijk een opblaaskerk om het huwelijk te voltooien, maar uiteindelijk regelden ze wel gewoon even een fantastische trouwlocatie. Landgoed De Uitkijk in Hellendoorn ontvangt de twee met open armen:

Rob en Jelmer verkennen de trouwlocatie

Een extra band!

Cindy en Dirkjan hebben al een band, Bollie de zingende s(ch)lager en iemand die het openingslied voor hen schrijft. Maar je kunt natuurlijk nooit genoeg muziek in huis hebben. Daarom hebben Rob en Jelmer de metalband Not Otherwise Specified geboekt.

last night impression thnx monique voor het filmen!

Posted by Not Otherwise Specified Metal on donderdag 26 maart 2015

Meer horen van Not Otherwise Specified? Luister dan lekker nog even naar hun singe 'Milgrim Experiment':

Hun eigen liedje

Ruben Schaap had aangeboden om een liedje te schrijven voor de twee tortelduifjes. Hij had alleen wel nog wat informatie nodig van de twee huwelijkskandidaten. Cindy vond het fijn dat Dirkjan zich zo goed aan haar aanpaste en Dirkjan vond dat zijn Cindy zo'n lieve en leuke meid. Met deze info ging Ruben aan de slag en schreef hij een prachtig nummer voor de twee.

Ruben en Rob

Ruben Schaap componeert het openingslied

De huwelijksreis

Na een hele trouwdag wil je natuurlijk ook graag even genieten van de wittebroodsweken. En waar doe je dat relaxter dan op een naturistencamping? Weer even lekker naar de natuur. Camping De Heksenhut in Melderslo is volgens Rob en Jelmer dan ook de ideale plek om weer even lekker tot jezelf te komen.

De bloemen

Rob en Jelmer regelden dat Sarah, Hollands beste bloemstylist, naar de studio kwam met een hele lading bloemen. Sarah maakte eerder al het langste bruidsboeket. De bloemen verzorgen voor Cindy en Dirkjans bruiloft wordt dus een makkie!

Rob Stenders heeft alvast een bossie rozen gescoord

Het pak

De jurk was al in the pocket en nu is ook Dirkjans pak binnen. Wie hem daarmee geholpen heeft? Wat dacht je van één van de genomineerden voor de Best Geklede Man van Nederland? Danny Vera voelde zich vereerd en wilde zijn kledingexpertise graag gebruiken om Dirk-Jan te helpen bij zijn zoektocht naar een pak.

De trouwfoto's

Jelmer en Rob wilden natuurlijk ook dat er op Cindy en Dirkjans trouwdag een fotograaf aanwezig was. Daarom vroegen ze vier trouwfotografen om langs te komen in RobRadio. Degene die Rob het beste op de gevoelige plaat vast kon leggen mag de mooiste dag van Cindy en Dirkjan bijwonen met hun camera.

Jij mocht kiezen wie de beste fotograaf was en Rob Nijhuis kwam als winnaar uit de bus!

(Fotograaf: Rob Nijhuis)

De trouwambtenaar

Rob van Someren had aan Rob en Jelmer beloofd dat hij het huwelijk van Cindy en Dirkjan gaat inzegenen. Alleen liet Van Someren niets meer van zich horen, dus belden de weddingplanners met hem. Gelukkig nam Rob deze keer wél op. "Maar de ceremonie zal wel anders zijn dan ze verwachten, HAHAHAHA", grapte Rob van Someren. Ook belden de weddingplanners nog even met Kim-van-de-locatie. Kim had een prachtig Valentijnscadeau voor Cindy en Dirkjan.

De openingsdans

Bij een bruiloft hoort muziek. En op die muziek moet natuurlijk gedanst worden. Laat Dirkjan alleen nou niet bepaald de beste danser zijn. Problemen zijn er om opgelost te worden, dus roepen weddingplanners Rob en Jelmer de hulp in van een So You Think You Can Dance-icoon.

Make-up en haar

Rob en Jelmer vroegen Cindy's nichtje Tessa van Nekx of ze haar haren wilde doen. Maar voor de make-up hadden ze de beste van de beste gevraagd. Hij zit inmiddels al 70 jaar in het vak: Bassie van Bassie en Adriaan. De beste man doet zijn eigen make-up al vele decennia, dus aan ervaring geen gebrek!

De getuigen

Cindy en Dirkjan hebben natuurlijk ook getuigen nodig voor de bruiloft. Anders is het feest niet compleet. Alleen was er een klein probleempje... Dirkjans getuige Bart had al een vakantie gepland op 1 mei 2015. Gelukkig had Jelmer een plan: Rob Stenders werd opgeroepen als getuige. Hij neemt de honneurs met veel plezier waar!

De trouwringen

Wat is een bruiloft zonder ring? Een leuk themafeestje. Gerard Ekdom wilde zijn Radioring niet afstaan, dus moesten de weddingplanners op zoek naar een andere ring. Edelsmid Jocelyne Lenora Dijxhoorn wilde wel een op maat gemaakte ring voor hen maken.

Cindy kijkt toe hoe haar trouwring gemaakt wordt

De beenham

Wat is een goeie bruiloft zonder beenham op het einde van de avond? Een slechte bruiloft natuurlijk! Daarom regelden Rob en Jelmer Bollie's Beenham Party. Bollie komt zelf langs met zijn kar en zorgt ook nog voor een muzikale bijdrage. Twee vliegen in één klap!

Sekstips van Goedele Liekens

Bij een goed huwelijk hoort natuurlijk ook een goed seksleven. Rob en Jelmer zijn super bang dat Cindy en Dirkjan in een sleur terechtkomen als het ja-woord eindelijk uitgesproken is. Daarom hebben de twee een professional ingehuurd voor de tortelduifjes. Goedele Liekens wil het bruidspaar wel een paar sekstips geven. Check ze hier:

De bruidstaart

Maanden lang was Nederland in de ban van Heel Holland bakt. Zo ook Jelmer. Hij smulde tijdens elke aflevering en kwam tijdens het kijken van de show op het idee om de twee runner-ups te vragen om een taart voor het bruidspaar te bakken. Beth en Anouk gaan de uitdaging graag aan! Maar het wordt natuurlijk niet zo maar een taart. De hoogste etage van de bruidstaart kunnen ze volgens Beth jaren bewaren. Járen. Check hier hoe ze dat voor elkaar krijgen:

De jurk: deel 2

Cindy reisde dinsdag 14 oktober met haar moeder en schoonmoeder af naar de bruidsjurkenwinkel. Na een lange dag maakte Cindy toch de belangrijke keuze. Foto's van de jurken die ze probeerde vind je hieronder. De uiteindelijke bruidsjurk zit er natuurlijk niet bij. Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven voor Dirkjan!

Exclusief concert van Guus Meeuwis

Guus Meeuwis kon helaas niet bij het huwelijk van Cindy en Dirkjan aanwezig zijn, maar als Guus niet naar hen komt, komen Cindy en Dirkjan wel naar Guus. Daarom sturen Jelmer en Rob de twee naar Guus toe. Jelmer en Rob hebben geregeld dat de lovebirds romantisch samen naar het concert van Guus Meeuwis in het Rijksmuseum kunnen.

De jurk

Jelmer en Rob hebben er voor gezorgd dat Cindy een jurk uit mag kiezen. En het is niet alleen de japon, maar ook alles erop, eronder en eraan wordt geregeld. Ze wordt van top tot teen aangekleed.

Maar welke jurk wordt het?

De bloemen

De trouwambtenaar

Rob en Jelmer hadden een heel interessant persoon gevonden om hun huwelijk in te zegenen: Rutger Castricum. Hij zou moeten functioneren als trouwambtenaar tijdens het huwelijk van Cindy en Dirkjan. Cindy ziet dat wel zitten. "Mooie grappenmaker. Dat past wel bij ons."

Maar de heer Castricum is helemaal niet bevoegd om mensen te trouwen. Bovendien is principieel tegen het huwelijk. Dus gingen Rob en Jelmer op zoek naar een andere trouwambtenaar.

Rob van Someren dan maar?

Dus gingen de weddingplanners van 3FM pp zoek naar een andere trouwambtenaar dan. Rob en Jelmer vonden een nieuwe geweldige kandidaat: radio DJ Rob van Someren. Hoe bijzonder is dat! Jammer dat Dirkjan nog nooit van die naam gehoord had...

De tattoo...

Wat is een huwelijk zonder een tattoo... eh ring? Cindy en Dirkjan twijfelen nog of het echt wel voor eeuwig is en daarom slaan ze de tattoo toch maar af. Is er nog een juwelier in de zaal die de tortelduifjes van trouwringen kan voorzien?

De band

De muziek is in the pocket. Cindy en Dirkjan mochten uit alle bands op de wereld kiezen en daarom kozen ze voor hun persoonlijke favoriet. Daarom speelt The Pianohouse op de bruiloft!

Het aanzoek

Beluister hier hoe Cindy Dirkjan ten huwelijk vraagt:

Na 6,5 jaar tijd voor een bruiloft

Cindy en Dirkjan zijn jeugdgeliefden en zijn al zes en een half jaar samen. Dus hoog tijd voor een bruiloft! Alleen heeft het stel geen geld. Cindy is net haar eigen winkeltje begonnen en al haar spaargeld zit daar in.

Rob en Jelmer redden hen uit de brand en treden op als weddingplanners. Het stel hoeft zich nergens zorgen over te maken en het kost ze geen cent, Rob en Jelmer regelen alles. Van de ringen tot de jurk. Het duo gaat flink uitpakken. En misschien kunnen ze ook nog wel een optreden van Guus Meeuwis, de zanger van hún nummer, regelen.

Wil jij Rob en Jelmer helpen bij deze bruiloft? Geef dan aan waar jij mee kan helpen!

Ster advertentie
Ster advertentie