3FM nieuws

Ellie Goulding brengt single uit voor het goede doel

  1. Nieuwschevron right
  2. Ellie Goulding brengt single uit voor het goede doel

De single 'How Long Will I Love You' van Ellie Goulding is gekozen tot BBC Children in Need-single van 2013. Hiermee haalt de zangeres geld op voor het goede doel.

Ellie Goulding's cover van The Waterboys 'How Long Will I Love You' wordt verkocht als BBC Children in Need-single. Goulding steunt het initiatief van de Engelse radiozender al jaren en is blij nu daadwerkelijk te kunnen helpen, vertelde ze aan BBC.

Cover The Waterboys staat op album Goulding

De cover van de folk-rockband The Waterboys staat op de deluxe version van Couldins album Halcyon Days dat op 26 augustus uitkwam. Ook is het gekozen als soundtrack voor de film About Time.

Single Goulding haalt geld op voor het goede doel

Dit najaar wordt de single gebruikt om geld in te zamelen voor het goede doel. Het geld dat wordt opgehaald is bestemd voor achtergestelde kinderen in het Verenigd Koninkrijk.

'How Long Will I Love You' in november te koop
De single is vanaf 7 oktober vooruit te bestellen en vanaf 10 november te koop. Goulding geeft op 15 november een televisieoptreden bij BBC One waarin ze haar single live laat horen. De BBC Children in Need-single van 2013 heeft in het verleden zes keer een nummer 1-hit opgeleverd in UK's Official Singles Chart.

Ellie Goulding naar de HMH

Ellie komt naar Nederland! De zangeres staat op zaterdag 15 februari 2014 in de Heineken Music Hall. Het is niet de eerste keer dat Ellie Goulding ons land bezoekt. Eerder in 2013 stond de 26-jarige zangeres in een uitverkochte Paradiso.

Ellie Goulding - 'How Long Will I Love You'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Waterboys - 'How Long Will I Love You'

Ster advertentie
Ster advertentie