3FM nieuws

Dave Grohl verrast overwerkte verpleger op IC met livestream

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl verrast overwerkte verpleger op IC met livestream

Dave Grohl laat zich weer eens van zijn beste kant zien. Afgelopen maandag gaf hij een IC verpleger uit New York de verrassing van z'n leven: Hij mocht zijn idool digitaal ontmoeten en speelde een akoestische versie van Foo Fighters-klassieker 'Everlong' voor hem.

De liefste rocker ooit

Als er iets goeds te doen is voor een ander, dan is Dave Grohl er graag bij. Van het stoppen van een opstootje tijdens een optreden tot het barbecueën voor de voedselbank tijdens kerst. Nu kreeg fan TJ Riley de verrassing van z'n leven.

Hij werkt als verpleger op de intensive care van het Jacobi Medical Center in The Bronx in New York. De situatie daar is heftig: zo'n zestig procent van zijn collega's is tijdens werk besmet geraakt met het coronavirus, hij was zelf de eerste. Na twaalf dagen ziek te zijn is TJ er weer bovenop en klaar om weer aan de slag de gaan.

Droom die uitkomt

Talkshow-host Jimmy Kimmel zet op YouTube mensen in het zonnetje die keihard werken in de frontlinie van ziekenhuizen. Dit keer verrast hij fan TJ door een bijzondere samenwerking met Foo Fighters frontman Dave Grohl op te zetten. Tijdens de stream met de fan komt Dave erbij, hij reageert beduusd: ""I feel like I'm having a coronavirus dream, this is crazy!". Dave bedankt hem voor zijn harde werk en speelt speciaal voor 'm 'Everlong' live vanuit zijn huiskamer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie