3FM nieuws

Even voorstellen: dit is Inhaler uit Dublin

  1. Nieuwschevron right
  2. Even voorstellen: dit is Inhaler uit Dublin

'We Have To Move On' van Inhaler is er zo'n nummer waardoor je ongemerkt ineens mee zit te wiebelen op je stoel.

Inhaler

De naam Inhaler zoemt al een tijdje rond in het muziekcircuit en dat heeft niet alleen te maken met het feit dat Bono van U2 de vader van de frontman is. Het viertal uit Dublin maakt sinds 2012 muziek. In 2015 besloten ze zichzelf Inhaler te noemen en in het voorjaar van 2019 kwam de eerste single uit: 'It Won't Always Be Like This'. De sound? Indierock met invloeden uit de jaren tachtig en negentig. Maar dan wél 2020-proof, natuurlijk.

Inhaler wist op te vallen en verkocht in 2019 alledrie hun Nederlandse shows uit. Netjes! In 2020 kun je ze vinden op Pinkpop en tot die tijd hoor je ze gewoon lekker voorbijkomen op 3FM met 'We Have To Move On'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En als je je afvraagt of Bono niet gewoon stiekem alle liedjes van Inhaler schrijft: nee. Aan NME laat frontman Eli weten dat ze daarin toch echt wel van mening verschillen: "He has a really successful band, but I have completely different opinions on songwriting to him."

Meer muziek?

Check dan de 3FM Now Playing-lijst! Hier krijg je er elke week toffe nieuwe tracks bij. Moet je je wel eerst effe abonneren...

Ster advertentie
Ster advertentie