3FM nieuws

Publiek gezocht voor TV-programma van Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Publiek gezocht voor TV-programma van Giel

Giel gaat in een nieuw TV-programma op zoek naar de beste singer-songwriter van Nederland. En daar heeft hij jou bij nodig!

>> Direct aanmelden als publiek

Maar het TV-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland van VARA/BNN is geen normale talentenjacht. Er mag namelijk niet gestemd worden door het publiek. Een team van muzikale professionals beslist wie De Beste Singer-Songwriter van Nederland wordt. Vanaf 25 juni kun je tien weken lang op maandagavond op Nederland 3 genieten van heerlijke muziek.

Komt dat zien!

Maar waar heeft Giel jou dan voor nodig? Nou, om zijn singer-songwriters aan te moedigen. Want wat is een artiest nou zonder publiek? De eerste opname vindt plaats op zaterdagavond 23 juni in Bitterzoet, Amsterdam en daar kun jij bij zijn!

Bekende namen helpen beginnende artiesten

Giel zal de presentatie voor zijn rekening nemen, maar hij wordt ook geholpen door bekende Nederlandse singer-songwriters zoals Ilse de Lange, Tim Knol, Waylon en Miss Montreal. Zij gaan de aanstormende talenten muzikaal bijstaan en advies geven. Naast deze artiesten zullen andere 3FM-DJ's Giel ook bijstaan. Onder andere Eric Corton, Gerard Ekdom, Claudia de Breij, Paul Rabbering en Timur Perlin komen langs in zijn programma.

Win ‘air- en stagetime’

De winnaar verdient niet alleen de titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, de ultieme prijs voor elke beginnende artiest. Giel Beelen: ‘Het programma geeft nieuwe talenten de kans zichzelf te zijn en te groeien met hulp van de bekendste Nederlandse singer-songwriters. Het gaat echt over muziek maken’.

Ster advertentie
Ster advertentie