3FM nieuws

Een vies sapje minder voor Michiel en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Een vies sapje minder voor Michiel en andere 3FM-hoogtepunten

Michiel haalde in Delft het meeste geld op tijdens de Kom in Actie-dag, dat betekent één vies sapje minder in het Glazen Huis! Hoera!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Michiel 'wint' de Kom in Actie-dag

Giel, Gerard en Michiel trokken donderdag 6 december het land in voor de Kom in Actie-dag. De DJ's gingen koekjes bakken, volgden een lesje spinnen in de sportschool en waagden zich zelfs aan een knipbeurt! Dit allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Diezelfde middag maakten Coen en Sander bekend wie van de drie het meeste geld had opgehaald...


>> Kom zelf in Actie voor 3FM Serious Request!

2. 3FM CAM gelanceerd in app-store voor iPhone en Android

NIEUW! Download nu de 3FM CAM. Met deze app maak je niet zomaar foto's, maar foto's met een 3FM Serious Request-layer. Je kunt bijvoorbeeld jezelf op de foto zetten met Ramon of Giel, Gerard en Michiel. Cool!
>> Download hier direct de 3FM CAM

3. Laura Jansen en Tom Chaplin in duet voor 3FM Serious Request

Het officiële themanummer van 3FM Serious Request 2012 heet 'Same Heart'. Laura Jansen schreef het nummer en zingt het duet samen met Keane-frontman Tom Chaplin. Alle opbrengsten van de downloads en streams van het nummer gaan naar 3FM Serious Request.
>> Download 'Same Heart': de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request

4. Houten Reclameblok 2012: Pleh

Coen en Sander zijn op jacht naar de meest irritante radioreclame van 2012. Van de 'pleh-reclame' van Interpolis krijg je spontaan kromme tenen. Sekkaj!


Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Er zijn natuurlijk nog meer hoogtepunten. Wat was jouw mooiste, grappigste, ontroerendste moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie