3FM nieuws

Win een muziektattoo bij Sander!

  1. Nieuwschevron right
  2. Win een muziektattoo bij Sander!

Liefde voor muziek + naald gevuld met inkt = toffe muziektattoo. Deze week geeft 3FM-DJ Sander Hoogendoorn er eentje weg!

De wannabe-sleeve op de rechterarm van Sander Hoogendoorn zit inmiddels al aardig vol. Een orka, Tweety-bird, een skateboard... En vier muzikale tattoos! Hij is al fan van inkt op zich, maar helemaal als het in combinatie met muziek is.

"Ik kan het alleen maar toejuichen: tattoos zijn supervet en zéker als het met muziek te maken heeft!"

Heb je er ook altijd al eentje gewild, maar nog nooit de stap durven zetten? Sander's got your back! Hij geeft er eentje weg, gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder aanmelden en wie weet wandel jij straks met Sander richting de tattooshop.

>> Check hier Sanders muzikale tattoos

Aanmelden

Dat kan, lekker traditioneel, gewoon per mail. Stuur naar redactie@3fm.nl je volledige naam, leeftijd, telefoonnummer, motivatie voor je tattoo én een afbeelding/beschrijving van hoe hij eruit moet gaan zien.

Je kunt jezelf aanmelden tot dinsdag 7 februari, 23:59 uur. De winnaar wordt later deze week bekendgemaakt in Sanders show.

Kleine servicemededeling: we geven geen enorme rugvullende kunstwerken weg. Houd 'm qua formaat een beetje binnen de perken: less is more ;)

>> Zo moet het dus NIET

Ster advertentie
Ster advertentie