3FM nieuws

Het eerste engelstalige interview met De Jeugd van Tegenwoordig

  1. Nieuwschevron right
  2. Het eerste engelstalige interview met De Jeugd van Tegenwoordig

Ja hoor, ze gaan het dan écht proberen... Een internationale doorbraak voor De Jeugd van Tegenwoordig! Op hun nieuwste album Anders (Different) staat een compleet Engelstalige track en aan 3FM-dj Sander Hoogendoorn vertelden ze ook al over hun plannen om na dit album compleet buiten de grenzen van Nederland te treden. Hoog tijd om eens te kijken hoe zo'n Engelstalig interview zou gaan...

The Youth Of Nowadays

Met de aankondiging van hun internationale ambities nam 3FM het heft in eigen handen en hielpen het viertal alvast een handje. Want ja... Als je straks naar een Brits radiostation gaat moet je wel makkelijk en snel kunnen laten zien wie De Jeugd nou eigenlijk is.

Daarom maakte 3FM deze trailer voor de groep. Meet... The Youth Of Nowadays!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Engelstalig interview

Maar als het moment dan echt daar is en ze breken door... Hoe gaat zo'n interview in een andere taal dan? Nou, zo dus!

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie