3FM nieuws

Melanie van Taymir akoestisch

  1. Nieuwschevron right
  2. Melanie van Taymir akoestisch

De mannen van Taymir waren te gast in de ochtendshow bij Giel op woensdag 25 juni.

De agenda van Taymir staat deze maand volgepland met optredens in binnen- en buitenland. Gelukkig hebben ze nog een gaatje weten te vinden voor een fijn bezoekje aan Giel. De Haagse mannen sleepten je woensdag 26 juni muzikaal de ochtend door!

3FM Serious Talent Taymir

Taymir gaat lekker. De band werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, ze scoorden met hun single 'Aaaaah' een 3FM Megahit en bovendien werd het debuutalbum Posphene uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. De tweede single van dat album, 'All We Know', kwam 12 januari 2014 uit. De mannen speelden tijdens Pinkpop 2014 de Brandbier Stage plat en gaven daarna als toetje een fijn optreden in de 3voor12-container.

Giel had het in de ochtendshow over de akoestische versie van 'Melanie' die de mannen van Taymir speelden in de 3FM-studio op Pinkpop:

Taymir goes international

Het succes van Taymir blijft niet binnen de Nederlandse grenzen: ook in Groot-Brittannië hebben ze zich inmiddels laten zien. De band reisde 10 mei af naar Brighton voor een optreden tijdens The Great Escape Festival: een soort Engelse variant van Eurosonic/Noorderslag.

Taymir live bij Giel

Taymir speelde naast hun eigen nummer 'Melanie' en 'I Do I Do' ook nog een Mega Top 50 cover van George Ezra's 'Budapest'. Beelden hiervan volgen snel.

Taymir - 'I Do' l

Taymir covert George Ezra

Taymir - 'Melanie' akoestisch

Interview Taymir

Ster advertentie
Ster advertentie