3FM nieuws

Deze artiesten mogen niet ontbreken op je Instagram...

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten mogen niet ontbreken op je Instagram...

...want ze zijn ontzettend grappig.

Als artiest kun je op Instagram natuurlijk je nieuwe album of tour aankondigen, maar je kunt het óók gebruiken om de meest hilarische foto's en filmpjes te plaatsen. Deze artiesten doen het laatste!

Douwe Bob

Douwe Bob plaatst filmpjes van optredens, leuke backstage-footage en héél veel selfies. Maar hé, bij Douwe vinden wij dat geen probleem.

Pic with my biggest fan! #lovethisguy #fan

Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op 8 Mrt 2016 om 1:31 PST

Chef'Special

Als je Chef'Special volgt op Insta, hoef je eigenlijk al niet meer naar de concerten: er staan ontzettend veel filmpjes van concerten en jamsessies op. Ook weet je altijd waar de band zich bevindt, want dat laten ze trouw weten. Oh, en dan posten ze tussendoor ook nog van dit soort leuke filmpjes:

The voice of Dub.

Een video die is geplaatst door Chef'Special (Official) (@chefspecialmusic) op 25 Feb 2016 om 4:53 PST

De Staat

Een paar aankondigingen, een paar filmpjes van optredens, maar vooral héél veel grappige filmpjes en foto's van de band!

#destaat #patronaat #tonight

Een video die is geplaatst door De Staat (@destaat) op 26 Feb 2016 om 10:37 PST

Miss Montreal

Sanne Hans is zo lekker gewoon gebleven. Af en toe zit ze scheldend en stuiterend bij TVOH, en op Instagram is ze eigenlijk niet anders. We like!

Weer een dag in studio 22 #tvoh :-) ??

Een video die is geplaatst door Miss Montreal (@missmontreal_) op 10 Dec 2015 om 11:36 PST

Fresku

Als je houdt van een beetje plat en grof, moet je Fresku zéker volgen. Maar we kunnen ook ontzettend lachen om dit soort filmpjes, waarin de rapper nieuwe Snapchat-filtertjes uitprobeert:

:-(

Een video die is geplaatst door Fresku 040 (@fresku040) op 22 Jan 2016 om 5:27 PST

PAUW

Zelfs de aankondigingsfilmpjes van deze band zijn erg leuk én droog. De band steekt niet onder stoelen of banken dat ze uit Twente komen en maken dankbaar gebruik van het stereotype Tukker: een ongelofelijk Twents accent en een boerderij.

The Indien

Het account van The Indien staat vol met live-optredens, jamsessies en backstage-filmpjes. Bijvoorbeeld deze, waarin ze drummer Maarten opsluiten in een eh... Tas van een instrument? Hoes van een poef? We weten 't niet, maar leuk is het wel!

Tease me baby. Zullen we nog een rondje clubtour doen misschien? #clubtour #theindien #waarismaarten

Een video die is geplaatst door The Indien (@theindien) op 1 Feb 2016 om 4:08 PST

Oliver Heldens

Deze jongen reist natuurlijk de hele wereld over en daarom is het extra leuk om hem te volgen: hij plaats namelijk mini-aftermovies van bijna al zijn optredens. En daarnaast heeft hij gewoon heel veel zelfspot, wat voor dit soort leuke filmpjes zorgt:

Hahah ???????????? #TheRightSong @tiesto @natalielarose

Een video die is geplaatst door Oliver Heldens (@oliverheldens) op 16 Feb 2016 om 2:22 PST

Deze artiesten zijn niet alleen erg grappig, maar ook heel erg goed. Daarom zijn ze allemaal genomineerd voor een 3FM Award! Je kunt hier stemmen en als je d'r bij wilt zijn, koop je hier je kaarten.

Ster advertentie
Ster advertentie