3FM nieuws

3FM Presents Anouk

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents Anouk

Anouks 3FM Presents concertreeks in het Gelredome zit erop. Was je erbij? Heb je genoten?

Anouk stond vorige week twee keer in de Arnhemse Gelredome. De eerste show op donderdag 8 maart en op zondag 11 maart was de laatste van de twee. Hier moet je als rechtgeaarde Anouk fan wel bij zijn geweest. Anouk in het Gelredome met allerlei toeters en bellen. En, naast Pinkpop, voorlopig haar laatste grootse optredens, want in het najaar vertrekt Anouk met haar kinderen naar de States.

To Get Her Together

De optredens in Arnhem droegen de titel van het meest recente album To Get Her Together, dat ze in mei 2011 uitbracht. Maar tijdens de concerten kwamen, naast nieuwe tracks, ook haar grote hits uit het verleden voorbij. En alle muzikanten met wie ze de laatste jaren heeft samengewerkt waren aanwezig op het podium.

3FM Presents Anouk: de foto's

3FM gaf kaarten weg voor het feest en veel luisteraars hebben de rit naar de stad aan de Rijn al op donderdag gemaakt. Was jij een van de gelukkigen die Anouk zag schitteren op donderdag of zondag? Laat dan hieronder weten hoe het was.

Fotografen Paul Bergen en Rob Verhorst waren erbij en maakten foto's op zondagavond. Snuif hier de sfeer van het Gelredome nog eens op:

Hoe was het?

Ster advertentie
Ster advertentie