3FM nieuws

ICYMI: Sam Smith's Bond-track, Disclosure album

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Sam Smith's Bond-track, Disclosure album

Nieuwe muziek, nieuwe muziek, en nog meer nieuwe muziek. Vind het in de ICYMI van 25 september!

15:45 uur: Disclosure's Caracal uit

Het is zover: Caracal is uit. Het duo genaamd Disclosure bracht vandaag (25 september) hun tweede album uit. De Britse muzikanten lieten echter weinig aan de verbeelding over: veel van de nummers op Caracal brachten ze uit voor de release van het album. 'Omen', 'Holding On', 'Willing & Able' en 'Magnets' (gisteren uitgebracht) staan allemaal op het album. Nieuwsgierig naar wat er nog meer op het album staat? Caracal is nu te koop. Het duo laat op Facebook weten waar:

"Today's the day, our new album CARACAL is released WORLDWIDE!!!
Get a copy on
iTunes po.st/Caracal1
Amazon.com po.st/Caracal8
Official store: po.st/czckDY
Huge thank you to everyone supporting our music, sooooo excited for you to hear this!!"

THIS IS ACTUALLY HAPPENING!!! MIDNIGHT TONIGHT po.st/Caracal1

Posted by Disclosure on donderdag 24 september 2015

12:52 uur: Sia's 'Alive'

Origineel was het nummer voor Adele geschreven, maar die wilde het uiteindelijk toch niet zingen. Sia, die mee had geholpen met het schrijven, besloot vervolgens dat ze 'Alive' zelf zou zingen. Toch zegt de zangeres dat ze rekening houdt met Adele:

"It’s about Adele’s life, so I now sing a song from her perspective.”

Hoewel het nummer wat dance-achtiger is geworden door de invloed van de Australische, is het geluid van Adele er nog enigszins in te horen. Het album getiteld This Is Acting van Sia, waar 'Alive' op staat, komt later dit jaar uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

10:00 uur: Shaken, not stirred: 'Writing's On The Wall' is uit

Sam Smith heeft zeker wat opschudding veroorzaakt. Hij bracht namelijk zojuist (25 september) zijn Bond-track uit. 'Writing's On The Wall' is een typische Bond-song. Hoe je dat zeker weet? Dat hebben we onderzocht! Check het hier. 'SPECTRE' komt 6 november in Nederland uit en de Britse singer-songwriter is enthousiast over zijn soundtrack. Zo schrijft hij op zijn Facebook:

"Ladies & Gentleman, I have been dreaming of this moment for a long long time. Here it is... The James Bond 2015 theme song to SPECTRE... 'Writing's On The Wall'"

Sam heeft alle reden om enthousiast te zijn: er gaan geruchten dat 'Writing's On The Wall' weleens het eerste Bond-nummer kan zijn dat als nummer 1 verschijnt op de charts. We zullen zien. Sam heeft er in ieder geval veel werk in gestoken.

Learning slowly but surely. Thank you Reuben James for the lessons

Posted by SAM SMITH on woensdag 23 september 2015

Luister hier naar 'Writing's On The Wall'.

8:24 uur: Rudimental en Ed Sheeran werken samen

De twee artiesten stonden al eens eerder samen in de hitlijsten met Rudimental's remix van Sheeran's 'Bloodstream', maar nu zijn ze ook echt samen de studio ingedoken voor een single. De track heet 'Lay It All On Me' en werd om middernacht online gezet. Het is een heerlijk dansbare track geworden!

Of je de track nu helemaal fantastisch vindt of niet, Ed Sheeran meldt op Twitter dat het een eenmalige uitgave is. Voorlopig komt er niets nieuws aan van de singer-songwriter:

Ster advertentie
Ster advertentie