3FM nieuws

Kanye West en Jimmy Kimmel leggen twitterruzie bij

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West en Jimmy Kimmel leggen twitterruzie bij

Kanye West was in september 2013 woest om een parodie die komiek Jimmy Kimmel maakte. De rapper legde 9 oktober live bij Jimmy uit waarom hij zo kwaad was.

Goed nieuws: rapper Kanye West is niet meer boos op Jimmy Kimmel! De komiek maakte een parodie op een interview dat West gaf en dat maakte de rapper woest. In Kimmels liveshow bespraken ze de ruzie en legde Kanye uit wat hem precies zo boos maakte.

Kanye West legt uit woede-uitbarsting uit

Twee weken na het twittergevecht legde Kayne live bij Kimmel uit dat hij het zat is dat elke keer wanneer hij iets serieus vertelt in de media, er grappen over gemaakt worden. Zijn woede-uitbarsting op Twitter verantwoorde hij met de woorden: "Media does everything they can to break creatives, and I do everything I can to break media."

Ruzie Jimmy Kimmel en Kanye West

"I really felt bad about all of this stuff", zei Jimmy op zijn beurt tegen Kanye. Kimmel vertelde dat hij veel reacties kreeg van mensen die dachten dat de ruzie tussen hem en Kanye een vooropgezet plan was. Hij verzekerde de kijkers dat dit absoluut niet waar is.

Arctic Monkeys cancellen optreden bij Kimmel

De mannen van Arctic Monkeys stonden klaar om live in Kimmels show op te treden. Helaas voor deze Britse rockers praatte Kanye zo lang, dat het optreden niet door kon gaan.

Kanye West te gast bij Jimmy Kimmel

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie