3FM nieuws

Een kleine krijgen is Nooit Grappig

  1. Nieuwschevron right
  2. Een kleine krijgen is Nooit Grappig

Een vrouw in Spanje is bevallen van een baby met de erfelijke aandoening dwerggroei, en dat terwijl zij, haar man en hun familie niet aan de aandoening lijden. Verdacht...

Een bruid in spe beging tijdens haar vrijgezellenfeestje een slippertje en onderging de consequentie daarvan negen maanden na de wilde avond. Ze raakte namelijk zwanger en na de bevalling bleek de baby dwerggroei te hebben. Haar echtgenoot is geen lilliputter en ook in beide families komt geen dwerggroei voor, dus moest er een andere verklaring zijn voor de erfelijke aandoening bij het kind.

Slippertje met een dwergstripper

De Spaanse vrouw bleek het tijdens haar vrijgezellenfeestje te hebben gedaan met de speciale act van de avond: een dwergstripper. Tijdens de zwangerschap hield ze nog vol dat het kindje verwekt was tijdens de huwelijksnacht, maar na de bevalling moest ze haar slippertje wel onder ogen komen, want de baby bleek aan dwerggroei te lijden! Omdat niemand in de familie aan de erfelijke aandoening lijdt, was de link met de stripper al snel gemaakt.

Een kleine krijgen is Nooit Grappig

Een kleine krijgen is natuurlijk Nooit Grappig, maar welke Nooit Grappig kun jij bij dit opmerkelijke nieuwsbericht bedenken? Laat het ons weten door een (ingesproken) app'je te sturen via de homepage, 3fm.nl/live of gratis via de 3FM-app. Je kunt ook je Nooit Grappig achterlaten in een reactie onderaan deze pagina.

Luister vrijdag 10 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur naar RobRadio: Stenders VriMiBo.

Ster advertentie
Ster advertentie