3FM nieuws

Doe Maar laat twitteraars meeschrijven aan nummer

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe Maar laat twitteraars meeschrijven aan nummer

Doe Maar roept fans op om via Twitter mee te schrijven aan een nieuw nummer.

Het nummer, met alleen de eerste zes woorden tekst als 'voorzetje', staat nu online en heel Nederland mag meeschrijven aan de tekst. Via Twitter.

Doe Maar meedelen in de winst

De komende acht weken kan iedereen wekelijks meeschrijven aan twee nieuwe regels. Uit alle inzendingen kiest Doe Maar wekelijks de 'winnende' twee regels. Na acht weken is het nummer klaar en zal Doe Maar het definitieve liedje opnemen. De acht winnende 'auteurs' zullen ook daadwerkelijk meedelen in de auteursrechten.

Doe Maar verrassend

Doe Maar laat zich graag verrassen door hun nieuwe co-writers. Ernst Jansz: "Het is een experiment, ik laat me graag verrassen. Het is natuurlijk wel een unieke manier om het publiek bij de band te betrekken". Henny Vrienten is vooral benieuwd: "Een liedje schrijven is toch een ambacht. Ik ben echt benieuwd of hier een coherente tekst met een kop en een staart uitkomt".

Doe Maar mee

Vanaf vandaag is het nummer te beluisteren op www.doemaarmee.nu. De eerste woorden van de tekst komen van Doe Maar: "Op een dag komt de dag...". Meedoen is eenvoudig: tweet de regels die hier volgens jou het beste bij aansluiten en sluit af met hashtag #doemaarmee. Elke week is er de mogelijkheid om nieuwe regels aan de tekst toe te voegen.

Ster advertentie
Ster advertentie