3FM nieuws

Stilzitten is geen optie op 'Complicated' van Mura Masa en Nao

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Stilzitten is geen optie op 'Complicated' van Mura Masa en Nao

Mura Masa werkte eerder met grote namen als Charli XCX, A$AP Rocky en Christine And The Queens. Zijn nieuwste samenwerking is met zangeres Nao. Maar de stem van de Britse singer-songwriter is niet onbekend. Ze werkten eerder samen voor de hit 'Firefly'. 'Complicated' is hun nieuwe aanwinst, je hoort hem vanaf nu op 3FM!

'Complicated'

Hoewel de titel van de track misschien ingewikkeld is, is de track dat absoluut niet. Mura Masa heeft weer een heerlijk dansbaar hitje weten te produceren, makkelijk te behappen, met hulp van niemand minder dan Skrillex. Tel daar de prachtige vocalen van Nao bij op en je hebt een verdraaid mooi liefdesliedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MULTI-INSTRUMENTALIST

De 22-jarige Engelse producer en multi-instrumentalist is geboren op het Engelse Guernsey, een eilandje in Het Kanaal (tussen de Franse en Engelse kust). Mura Masa zong al in verschillende lokale punk-, hardcode- en gospelbandjes én hij kon al behoorlijk overweg met een (basgitaar) en drumstel als hij Ableton (muziekproductieprogramma) ontdekt en erop los experimenteert.

Meer nieuwe muziek op 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie