3FM nieuws

Gwen Stefani niet meer solo

  1. Nieuwschevron right
  2. Gwen Stefani niet meer solo

De zangeres zegt dat haar solo-carriere altijd bedoeld was als tijdelijk project. Haar toekomst is bij No Doubt.

Het is al er lang geleden dat er een No Doubt-album uit kwam. Het laatste studioalbum van No Doubt, Rock Steady, is al bijna 10 jaar oud. Dat het zo lang geleden is komt onder andere door de solo-carrière van frontvrouw Gwen Stefani. Maar in een interview zegt de zangeres dat ze dat dat deel van haar carrière echt voorgoed is afgesloten.

Tijdelijk project van Stefani

Dat was een bepaalde periode van haar leven, zegt Stefani. Het duurde alleen achteraf wat langer dan ze gedacht had. “That was a moment in time. It went on a little longer than we all thought it would, because it was inspired and you have to go with wherever you’re at in that time in your life … [But] everything works out how it should.”

Nieuw album van No Doubt

Gwen heeft zich twee jaar geleden al weer bij No Doubt-bandmaatjes gitarist Tom Dumont, bassist Tony Kanal en drummer Adrian Young gevoegd. Hoewel ze dus geen soloalbums meer zal maken, staat er uiteindelijk wel een nieuw album van No Doubt in de planning. Ze zijn er ondertussen meer dan een jaar mee bezig. Een releasedatum is er nog niet, maar er zouden wel 10 tracks voor opgenomen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie