3FM nieuws

Alain Clark live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Alain Clark live bij Giel

Alain Clark was donderdagochtend te gast bij Giel. Hij kwam zijn nieuwe single 'Nympho' live laten horen.

De nieuwe sound van het derde album van Alain Clark Generation Love Revival valt goed in de smaak. Alain Clark is een nieuwe weg in geslagen. "Mijn muziek mocht best een wat rauwer randje krijgen," aldus Alain.

Alain Clark meer groovy en funky

Het derde album van Alain Clark heeft een groovy en funky sound. Voor de opnames kwamen onder andere Chris 'Daddy' Dave en Pino Palladino naar Nederland, beide mannen spelen in de band van de Amerikaanse D'Angelo.

Alain live op De Speelplaats bij Giel

Giel had Alain en zijn band donderdagochtend te gast in de studio. Ze speelden de nieuwe single 'Nympho'. Naast Alains gebruikelijke backingvocals, werd er spontaan nog een plekje op De Speelplaats vrijgemaakt voor een bekende stem. Giel had namelijk niet alleen Alain en co. te gast, maar ook Jolanda Sap van Groen Links. De politica vertelde Giel dat ze graag thuis mag meezingen als ze muziek op heeft staan. Dat had ze beter niet kunnen zeggen, want onder lichte druk van Giel, belandde ze tussen de band! Meezingen durfde ze toch niet, maar Jolanda bleef cool en stond haar vrouwtje tussen de geroutineerde muzikanten.

Alain Clark - 'This Is Love'

Alain en band deden daarna, zonder Jolanda, nog een soulvolle cover van 'This Is Love'.

Alain Clark - 'Someone Else' (Bonustrack)

>> Meer over Jolanda Sap bij Giel

3FM Presents: Alain Clark

Wil je niks missen van Alain Clark? Goed nieuws, want 3FM geeft deze week kaarten weg voor zijn optredens. Je hoeft alleen antwoord te geven op de prijsvraag.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie