3FM nieuws

Slipknot-zanger schrijft boek

  1. Nieuwschevron right
  2. Slipknot-zanger schrijft boek


Corey Taylor heeft naast zijn twee en binnenkort misschien wel drie bands, ook nog tijd gevonden om een boek te schrijven.

'The Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good', is de titel van Taylors boek, waar hij aan werkt. Zoals de titel als verraadt, gaat het over de zeven hoofdzonden. Hij wil met het boek vertellen dat het eigenlijk helemaal geen zonden zijn. “Het zijn dingen waar we mee geboren zijn, dingen waar we mee om gaan en waar we op de lange termijn betere mensen van worden.”

Persoonlijke verhaal van Corey Taylor

Dus het gaat over Taylor die het hele zonden-gedoe op de hak neemt, zoals hij het zelf zegt. Maar dat deel wordt afgewisseld met verhalen over opgroeien, onderweg zijn en over hoe hij zelf met de hoofdzonden is omgegaan en er hopelijk een beter persoon van is geworden.

Taylor bij Velvet Revolver?

Ontertussen wordt er ook druk gespeculeerd over wie de nieuwe zanger van Velvet Revolver (van o.a. Slash) wordt. De naam die nu het meest genoemd wordt is die van Corey Taylor. Toen hij gevraagd werd of dat klopte, wilde hij niet veel zeggen, behalve: “To Be Continued!” Taylor zit nu al in twee bands, Slipknot en Stone Sour.

Ster advertentie
Ster advertentie