3FM nieuws

Dit is dé nieuwe manier om je vrienden te fucken die zijn vergeten uit te loggen

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is dé nieuwe manier om je vrienden te fucken die zijn vergeten uit te loggen

We hebben allemaal die o-zo hilarische vriend die nog steeds irritante Facebookposts eruit knalt als je bent vergeten uit te loggen. Hi-la-risch, maar een beetje gevalletje 'de 00's belden en willen hun grap terug'. Gelukkig is er een nieuwe en betere variant!

Want weetje wat helemaal kut is? Als iemand met je spotifylijsten loopt te kloten.

Discover Weekly playlists

Eén van de grote voordelen van deze streamingdienst is de Discover Weekly playlists die Spotify voor je samenstelt gebaseerd op je luistergedrag. Bij 3FM zweren we bij deze lijsten omdat het de perfecte balans weet te vinden tussen muziek die je al kent en spannende en nieuwe ontdekkingen.

Wil je je vrienden écht boos maken? Zet dan - als je ziet dat ze hun Spotify-account open hebben laten staan - een album on repeat van net die ene artiest waar je vriend een grandioze hekel aan heeft.

Huilen...

Geef het een dagje en zijn Discover Weekly lijsten zijn geïnfiltreerd met tergende metal, Hollandse meezingers of een ander genre waarvan hij bij het horen simpelweg dood wil.

Voor de gedupeerde zit er op dat moment niet veel anders op dan heel hard te huilen en het bewijs zo snel mogelijk te vernietigen. Ennn...

...zijn vrienden keihard terug te pakken! "WATCH YOUR BACK, BITCHES!"

Ster advertentie
Ster advertentie