3FM nieuws

Bekijk de terugkeer van Eagles Of Death Metal in Parijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk de terugkeer van Eagles Of Death Metal in Parijs

Dinsdag 16 februari stond Eagles Of Death Metal voor het eerst na de aanslag in Bataclan weer in Parijs voor een eigen headline-show. Een belangrijk moment voor de band. Bekijk hier de beelden van de show.

(Foto: David Wolff Patrick)

Iets meer dan drie maanden na de aanslag op hun concert in Bataclan, keerde Eagles Of Death Metal gisteravond terug in Parijs. Deze keer stonden ze in concertzaal Olympia. Mensen die aanwezig waren bij het Bataclan-concert mochten op uitnodiging van EODM gratis naar deze show.

De rockers werden in december 2015 al uitgenodigd door U2 voor een gastoptreden tijdens hun concert in Parijs. Ook bracht de band toen een bezoek aan Bataclan om eer te betonen aan de slachtoffers.

Frontman Jesse Hughes opende de show in Olympia met 'Bonsoir, Paris, we're ready for this'. Hieronder vind je beelden van EODM tijdens de show, met 'I Only Want You':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baby business

Josh Homme kreeg in Parijs ook nog eens goed nieuws: zijn vrouw Brody Dalle is bevallen van een zoontje, Wolf Dylan Reece Homme. De twee zijn sinds 2007 getrouwd en hadden al twee kinderen.

Ster advertentie
Ster advertentie